Att vakna i sitt hus – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Att vakna i sitt hus

Oj vad mysigt det var att vakna i vårt eget hus imorse, vi låg kvar länge i sängen alla tre och boade in oss lite innan vi smög ner för trappan för att få i oss lite frukost.

Allt gick bra igår, flyttlasset kom vid halv nio på kvällen och Charles kunde inte sova såklart för allt var så spännande så han var vaken till tio när alla möbler var inne och flyttgubbarna hade åkt. Då somnade han i soffan hos mormor men oj vad duktig och glad han var igår när han sprang omkring här hemma. Mest roligt var det såklart att se alla sina leksaker i sitt nya rum, wow.

Nu dricker vi kaffe och väntar på att vår nya tv-soffa ska anlända och sedan är det dags för Charles att sova lite medan vi packar upp och förbereder dagen. Rickards föräldrar och ena syster med familj kommer och bor här i helgen och hjälper till att packa upp – guld värt!! Mamma och pappa kommer också och hjälper till idag så vi hinner nog både packa upp köket och köra till IKEA en sväng. Vi måste ju köpa säng till gästhuset!!!

Tusen tack för allt stöd igår, all pepp och all kärlek! Det är fantadislt att vara på plats med kaoset i vårt hus. Så himla coolt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Shara

  Härligt! Så mycket spännande som ni har framför er nu och lycka till med allt i huset….en liten tanke bara, det är nog inte jättebra med en ljusslinga runt kaminen som på bilden…men ni kanske inte tänkt elda i den än?! Kram till dig!

 2. Anonym

  Hoppas verkligen ni njuter av huset! Trots att det inte kan vara helt lätt att flytta från allt och alla i Stockholm. Längtar också till hus, så mycket! Men det får nog vänta ett bra tag till, studierna ska väl avklaras först 😉

 3. Anni

  Bästa första adventshelgen på länge kan jag tänka mig! Vi flyttade in i vårt hus 15/12 för två år sedan. Mitt i allt jul ståhej 😄

 4. Anni

  Bästa första adventshelgen på länge kan jag tänka mig! Vi flyttade in i vårt hus 15/12 för två år sedan. Mitt i allt jul ståhej 😄