Veckans vlogg – den hektiska lördagen och tårar – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Veckans vlogg – den hektiska lördagen och tårar

Uuuusch, jag har lite ont i magen över att lägga upp veckans vlogg eftersom jag bestämde mig för at vlogga just i lördags – den hektiska dagen med kalas, julmiddag och som slutade i huvudvärksattacken. Men jag försöker ju vara så transparant jag kan här på bloggen och därför så kändes det oärligt att inte lägga upp någon vlogg idag bara för att jag skulle vara rädd för vad ni skulle tycka och dömma mig. Jag visste ju att det var för mycket och för stressigt, jag skrev till och med det på morgonen. Jag VET att man behöver återhämta sig men jag hoppas att jag kan undvika välmenande kommentarer om att jag borde stannat hemma och att jag förtjänade attacken så som jag stressade – för de kommentarerna hjälper ingen.
 
Självklart vill man vara med på allt in i det sista, vi har bott i Stockholm i åtta och och under vår sista vecka var vi inbjudna att träffa olika vänner, klart man vill få in så många möten som möjligt med alla fina innan man lämnar – så vi försökte få till både kalas och middag och ni får hänga med i vloggen i hur dagen gick till, jag är superpepp så det är en kul vlogg fram till precis i slutet där jag filmat igår och jag blir tyvärr ledsen. Jag blev ledsen när jag klippte vloggen också för jag ser ju hur olidligt det är.Jag är lite nervös för vad ni ska tycka så – be nice okej?
 
Så – här har ni veckans vlogg från paketinslagning, via kalas och vänner till den transparanta gråten i slutet.
 
 
 
 
 
Idag mår jag bättre och nu ska vi strax ta oss ut till BVC, håll tummarna för att sprutan går okej.
 
Kärlek!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Älskar vloggarna! Du är toppen!
  Måste bara få fråga vad du har för nagellack? Så snyggt! 👌
  Många kramar <3 (håller tummarna för att du får hjälp mot huvudvärken snart)

 2. Louise

  Du är grym som fixar smärta i magen, smärta i huvudet, stor sömnbrist, vara en super mamma, lyckas med karriären och i allt detta alltid vara så sprudlande glad!!! Heja heja dig!!!

 3. Iman

  Vilken stark människa du är, Johanna! En riktig kämpe. Jag hade brösmuskelkramp 1gång och fick dödsångest på väg till akuten. Trodde att jag skulle dö och var så ledsen att väcka vår bebis för att åka in på natten. Frågade min man flera gånger om jag fortfarande lever för att jag var så säker på att tiden var kommen, så ont hade jag. Tänk att du går igenom det så ofta och ändå är positiv och pepp på livet. Underbart att se! Och vacker är du också, med smink eller utan. Älskar att vloggen & bloggen är så öppen och ärlig. Lycka till nu med allt och glöm inte att koppla av. Kram

 4. Karin Gbg

  Men du kloka, fina! Inte behöver vi varken smink eller pepp. Däremot tror jag att varenda själ som sett dig må så dåligt hade vetat ta en liten del av din huvudvärk för att göra det lite lättare för dig! All kärlek!

 5. Karin Gbg

  Men du kloka, fina! Inte behöver vi varken smink eller pepp. Däremot tror jag att varenda själ som sett dig må så dåligt hade vetat ta en liten del av din huvudvärk för att göra det lite lättare för dig! All kärlek!

 6. Elin

  Åh vilken ärlig och härlig vlogg! Men jag lider med dig för fy att leva i den ovissheten som du gör. Det är ju inget roligt alls. Jag själv har haft problem med ryggen i flera år och när läkarna tror man hittar på smärtan och skickar hem en med alvedon som inte hjälper alls så blir man så ledsen. Jag hoppas för er skull att du får hjälp snart. 😊 Lycka till med flytten!

 7. Elin

  Åh vilken ärlig och härlig vlogg! Men jag lider med dig för fy att leva i den ovissheten som du gör. Det är ju inget roligt alls. Jag själv har haft problem med ryggen i flera år och när läkarna tror man hittar på smärtan och skickar hem en med alvedon som inte hjälper alls så blir man så ledsen. Jag hoppas för er skull att du får hjälp snart. 😊 Lycka till med flytten!

 8. Fanny

  En stor kram till dig. Du är så vacker Johanna! Monstret är dina huvudvärksattacker, inte du! 🙂

  Jag tycker det är väldigt klokt att ni väljer att flytta till havet och lugnet i Skåne. Det om något tror jag (hoppas jag) kan hjälpa dig mot dina smärtor.

  Dina vloggar är så fina och ärliga, hoppas du fortsätter med dom!

  Stort lycka till med flytten, tänk va mysigt att få julpynta och fixa i sitt alldeles egna hus. Den känslan minns jag själv med stor glädje!

 9. Caroline

  Fina Johanna! Vi känner inte varandra, men jag vill bara säga, Du ser INTE ut som ett monster, du är alltid vacker.. Dina attacker låter fruktansvärt jobbiga, men du klarar allt! Superkvinna utan dess like! Hoppas ni får en riktigt bra flytt och att allt flyter på hela vägen!
  Stor kram!

 10. My

  Klart att verkligheten kommer ifatt er när ni börjar förstå på riktigt att flytten är riktigt riktigt nära nu och vill maxa tiden "som är kvar". Hoppas att du och familjen tar er tid att bara få vara i ert nya hus och försök att tänka bort att flyttlådorna står där och tar lite i taget när känslan är där och kanske hjälpen och bli inte stressad av att nu måste vi få upp alla flyttlådor. Skickar all energi jag kan och nga kramar till dig❤️️

 11. Tess

  Oj, alltså det här tror jag fick mig och många andra att (så gott det går) förstå vilket otroligt helvete du går igenom. Jag tycker det är fint och modigt att du delar med dig. Att visa upp sig i sin mest "nakna" stund är inte så lätt. Herregud vad jag hoppas att de ska finna en kur för dig, så du ska slippa välja mellan allt roligt som händer i ert liv, pga en jäkligt onödig och dum huvudvärk (smärta). Kram på dig!

 12. Sara

  Men fina du! Inte ska du på något sätt tro att din vlogg blir sämre för att du mådde dåligt. Jag uppskattar att du vågar dela med dig och tycker det är lärorikt (fel ord men du fattar) att få höra hur du har det med din hälsa. FY och stackars dig! Du är en sån inspirerande person som klarar av det där, själv lider jag av att ha "vanlig" huvudvärk… hoppas du slipper må dåligt igen på mycket länge. Det var säkert all stress kombinerat med allt som hände under dagen. Kram på dig!

 13. Tina

  Du är så fin Johanna! Du är ett socialt geni! Du ger så mycket av dig själv,mycket mer en vad du behöver!!
  Jag känner inte dig men jag tänker såhär… du har redan brist på sömn o sen stressar du ofta(?) jag ser ju hur fruktansvärt mycket tid du lägger ner på presenter människor osv. Sedan får man ju inte glömma din kroniska smärta i magen.O sen när du går över din "normala" stresströskel då orkar inte kroppen mer o du får En attack. Du behöver mer lugn o ro! Gå till havet eller skogen o tanka lugnet!
  Förlåt om jag leker hobby doktor!
  Kramar från Tina

  1. johannakajson
   JOHANNA KAJSON

   Nja så enkelt är det ju tyvärr inte fina hobbydoktor <3. De kommer gärna när jag stressats eller pressats (efter långs resor t ex) men jag har provat vara sjukskriven i flera månader och bara vilat och då kom de lika ofta. Jag har provat kbt, sjukgymnast och avslappningsövningar, lugnare tempo osv osv och de kommer lika tätt oavsett så även om stress inte är bra för någon och såklart mer utlösande vid smärta så är inte det lösningen 🙁 . Tyvärr. Kram!

 14. Alldamnstories

  Finaste Johanna!! Åhhh ville trycka tusen ❤️ till dig!! Du ska ju aldrig be om ursäkt för att du mår dåligt! Så fint att du var så ärlig. Känner igen den där huvudvärken för jag har hjärntrötthet som ju känns precis så när man får en attack vid överansträngning av hjärnan; det känns som att hjärnan svullnar upp och ska tryckas ut ur huvudet och samtidigt känns det typ som att hjärnan är helt överhettad och varm därinne. Det gör ju så jävla ont alltså! Jag kräks också och går på starka mediciner om jag får en attack även om just medicinerna hjälper sådär faktiskt… 🙁 I alla fall; STOR KRAM PÅ DIG 💜💜💜

 15. Emma

  Åh jag vill bara ge dig en stor kram! Det är starkt att erkänna hur du verkligen mår och du ska inte känna att du måste hålla en fasad. Det låter hemskt jobbigt med huvudvärken! Svårt att föreställa sig… Hoppas flyttveckan löper på fint och att du slipper fler attacker ! Tänk, snart bor ni i ert hus 🙂 Kram <3

 16. Stina

  Fina Johanna! Jag grät med dig och du ska ALDRIG be om ursäkt för att du mår dåligt. Hoppas de hittar nåt snart så du kan få hjälp.❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 17. Camilla

  Alltså, kära Johanna. Det kom verkligen tårar när jag såg din Vlogg, jag har migrän själv i bland och jag vet ju hur man mår då. Är detta mycket värre så hoppas jag så att du ska få klarhet på varför och vad du får. Önskar dig så mycket lycka till och hoppas att allt lugnar ner sig för er efter flytten och välkommen ner till Skåne igen. Kram

 18. Ellen

  Älskar att du delar med dej så mycket till oss läsare, jag fick ont i hjärtat av att se dej ledsen. Fyfan vilket jobb du gör som klarar allt trots både sömn och hälso problem!! Du är en superkvinna/mamma/fru/vän/bloggare Johanna 💫💫💫

 19. Ulrika

  Fina Johanna. Även om jag inte känner dig har jag vara lust att ge dig en bamsekram när jag ser vad du går igenom. Stor kram och lycka till med flytten.

 20. Ulrika

  Fina Johanna. Även om jag inte känner dig har jag vara lust att ge dig en bamsekram när jag ser vad du går igenom. Stor kram och lycka till med flytten.

 21. Frida

  Hemskt att du sk behöva be folk vara snälla. Jag är imponerad att du ror det i-land. Grym är du!!
  Du peppar så! Du fick mig att börja springa så ska nu ut på min runda!! Hoppas du mår bättre!!

 22. Frida

  Hemskt att du sk behöva be folk vara snälla. Jag är imponerad att du ror det i-land. Grym är du!!
  Du peppar så! Du fick mig att börja springa så ska nu ut på min runda!! Hoppas du mår bättre!!

 23. Laura

  Fina fina du! Så befriande och ärligt och öppet och fantastiskt och starkt. Du är en viktig pusselbit i bloggvärlden, en av dem som visar en verklighet istället för en perfekt fasad. Heja dig för att du vågar, och lycka till med flytt och allt nu. Tack för inspirationen och en grym blogg, stor kram <3

 24. Erika

  Ta hand om dig och din familj ♥️ Och lycka till med allt som har med flytten och göra. Och tänk så skönt när ni landar i huset och du kan börja julpyssla istället. 🎅🏻

 25. Anonym

  Men fy för att du ska behöva be folk vara snälla! Tänk vad bra om man alltid gjorde det som i efterhand är bäst för en.. Men så funkar ju inte livet alltid tyvärr. Alla har väl velat lite för mkt på en gång ibland. Jag önskar dig och er all lycka till med flytt och stök!

 26. Anonym

  Men fy för att du ska behöva be folk vara snälla! Tänk vad bra om man alltid gjorde det som i efterhand är bäst för en.. Men så funkar ju inte livet alltid tyvärr. Alla har väl velat lite för mkt på en gång ibland. Jag önskar dig och er all lycka till med flytt och stök!

 27. Anonym

  Men fy för att du ska behöva be folk vara snälla! Tänk vad bra om man alltid gjorde det som i efterhand är bäst för en.. Men så funkar ju inte livet alltid tyvärr. Alla har väl velat lite för mkt på en gång ibland. Jag önskar dig och er all lycka till med flytt och stök!