Peppen på arbetsåret 2017! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Peppen på arbetsåret 2017!

Mina vänner – jag är med praktikant!!! HURRA VAD GLAD JAG ÄR!! Från och med 1 januari till sista mars ska en tjej som heter Michelle vara min superpraktikant och hon ska få hänga med på alltifån bröllopsmässan till omslagsfotografering för boken men sedan är det en massa mindre flashigt jobb också såklart som att göra offerter och hitta leverantörer till olika events. Hon ska dessutom få ett eget projekt att driva under denna perioden och det kommer var värt så mycket för mig att hon driver det samtidigt som hon får prova sina vingar. Hon är hur cool som helst, det är så roligt för hon pluggar på IHM Business School där jag också läste så hon ska göra lite nulägesanalayser på bolaget också.
 
Men, hon ska faktiskt få tjuvstarta med mig redan nästa vecka när vi ska gå på Bröllopsgalan 2016. Så lite glammig blev starten ändå, haha.
 
Foto Dayfotografi
 
Jag är så otroligt peppad på arbetsåret 2017, jag har så mycket tankar och idéer och det känns som jag möter så många spännande människor för tillfället som jag tar fram samarbete med. En sån tjej är Fanny Staaf som jag ska träffa imorgon. Hon hörde av sig från Australien om att hon skulle flytta hem till Sverige och dra igång sin egen bröllopsbusiness och bröllopsdesigner och det är det hon ska hjälpa mig med på ett bröllop jag gör. Hon är utbildad i New York och har jobbat med bröllop både där och i Australien – hur coolt? Älskar unga, drivna tjejer som henne och jag hoppas på att få jobba mycket mer med henne de närmsta åren. Det är precis vad jag behövde hitta nu när jag flytta till Skåne – en ruggigt duktig bröllopskoordinator och bröllopsdesigner som kan ta sig an mina Stockholmsuppdrag när jag själv inte kan vara på plats. (Jag hade ju superNadine förr men hon har pausat det lite så jag har letat efter en ny supertjej också dök Fanny upp!)  Hon ska designa looken för bröllopet och av det lilla vi hunnit arbeta ihop så är jag så himla iimponerad – hon är grym på sitt jobb! Så imorgon ska vi ut på ett location ihop och det är faktiskt första gången vi träffas på riktigt, haha. Men efter vårt skypemöte så känner jag på mig att vi kommer prata i munnen på varandra non-stop.
 
Sedan håller jag på att planera boken, fotograferingarna kring den och så blir det kanske en liten spännande workshop också men next up är verkligen Bröllopsmässan i januari där vi blivit inbjudna att livepodda igen men det blir det inte utan vi kanske ska göra en annan grej i Spegelsalen men framförallt ska vi hålla ett afternoon tea event på NK igen. Superkul!
 
 
 
2017 blir verkligen ett år där jag ska bygga, förnya, förbättra, slänga gammalt och framförallt VÅGA i mitt bolag. Jag är redo för nystart!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Hejsan!
    Det är superkul att läsa om allt du skriver och tack för all inspiration. Jag har en liten fundering bara kring bröllopskoordinatorsyrket; Jag själv funderar på att gå i den riktningen med bröllop/event, men har ingen som helst aning om vart man ska vända sig för att skaffa sig en bra utbildning. Har du några förslag?
    Hoppas du har en fortsatt bra dag! 🙂