Magiska snön – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Magiska snön

Jag är så otroligt glad att jag får vara mammeledig med Charles nu när han är så här stor ändå, idag klädde vi på oss varmt och gick ut och lekte en lång stund i snön, bara han och jag. Att se honom upptäcka snön är ju magiskt och att bara hänga på och njuta av att vara live i en snökula ger mig en sån lycka som bottnar hela vägen ner i magen. Åh vad härligt att vi får uppleva snön tillsammans så här sista veckorna i Stockholm!
 
 
Min vinterskor är fortfarande uppe på vinden, ikväll MÅSTE jag be Rickard ta ner dem, haha. Det håller ju inte att gå omkring i gympaskor – men underställ och vinterjacka har jag iaf så det gick bra ändå. Charles har inte fått någon overall ännu (tack för alla era tips!!) men med polarn och pyrets ullunderställ, (adlink), ett varmt mellanlager och denna tunna dunoverallen gick det toppen. Den håller ju inte på förskolan men när det bara är vi en sväng i parken går den utmärkt och han var varm och go när vi kom in. Lilla älsklingen.
 
 
Nu kommer snart mamma, syrran och Donna från flyget och ska äta sopplunch, jag har saknat dem för vi har inte träffats sen i torsdags, haha. Vi är vana vid iaf varannan dag – hur ska det gå när vi flyttar?? Hjälp, det vill jag inte ens tänka på – tur att vi redan bokat in två dygn när syrran och Donna ska komma och bo hos mig och Charles i december när Rickard är borta på konferens. Peppen på det myset är enormt!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Jo det funkar utmärkt med lager på lager på förskolan också! Jag förstår att du kommer att köpa en overall också som är varm och go, men nu när det bara är enstaka minusgrader så lämnar jag på dagis i tunna skaljackor/överdragsbyxor och så har barnen två lager under precis som du beskrev. Jag tänker att det är viktigt att inte dra på det tjockaste vi har redan nu, vad ska de då ta på sig när den "riktiga" vintern kommer med kanske -10 grader? Nu ser ni ut att ha lite mer snö än oss men ytterkläderna slits också enormt mycket när de leker i dem utan ett ordentligt snötäcke och overallerna jag har köpt vill jag ju ska vara hela när vintersäsongen på allvar drar igång så jag avvaktar med dem! Har du kollat begagnad overall? Du kan göra klipp på blocket/Tradera på overaller i nyskick som kanske blev liggandes hemma hos någon förra säsongen och därför är helt i oanvända. Ett litet tips bara! Själv har jag kört på Molo Pyxis åt mina när de var små (dubbla dragkedjor är kanon!), men i år blir det KAXS från Kappahl som faktiskt har fått bäst-i-test!

 2. Sara

  Vill tipsa om didrikson migsi, köpte en igår och är såååå nöjd! Såg att dem har grym rabatt på den på lekmer.

  Vad fin din jacka är, var kommer den ifrån?

  Kram

 3. Anonym

  Vill ännu tipsa om Didriksons Migisi. sjukt bra, håller mot vatten o vind också. O så finns det sömmar i ben o ärmar som man kan sprätta upp så overallen blir en storlek större. Hursom, ha det bra!:)