Johanna Kajson

Supersöndag

Vilket toppensöndag ändå, först fick jag sova en timme extra (eftersom Rickard smet upp med C tidigt) och sedan fick jag börja morgonen med en helt otrolig behandling som hetter Kur-Sture inne på Sturebadet. Lyssna på vad jag fick vara med om vid 09 imorse: Först skrubbades jag med chamomilleskrubb (att bli skrubbad är något av det bästa jag vet på spa, det ryser i hela kroppen av välbehag!!) och sedan fick jag duscha av mig och lägga mig i ett örtbad som masserade igenom hela min kropp på ett helt otroligt sätt (det var något program som gick igenom kroppen i olika omgångar – aldig varit med om det innan) och samtidigt fick jag ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage innan allt avslutades med helkroppsmassage. I 80 minuter bara njöt jag, herregud vad jag njöt!
 
Sen fick jag samla ihop mig och sätta mig och jobba lite. Att jobba imorgonrock är det bästa jag vet.
 
Jag passade på att käka lunch där också innan jag tillät mig hänga lite mer i spaet…
 
Efter några timmas jobb med boken så smet jag ner och badade i poolerna en stund innan jag tog en låång dusch och spatserade vidare till hotell Anglais för en kaffe och lite mer jobb. Jag är så taggad på jobb nu så det inte är klokt, det är tusen idéer som poppar upp i min hjärna dygnet runt och jag hinner knappt med att genomföra hälften. Jag måste försöka göra en prioriteringslista och välja vad jag ska satsa på 2017, bloggen och boken är det som ligger högst upp på listan just nu men där finns några fler projekt som ligger och lurar…
 
 
Vid fyra mötte jag upp mina killar på NK för att shoppa en rock till Rickard och sen drog vi hemåt för eftermiddagsmys, tänk att det är mörkt vid fem numera! Oj, nu går det fort. Övergången till vintertid gick faktiskt superbra för oss (tycker jag, haha. Kan vara för att det inte var jag som gick upp imorse..) och Charles somnade vid halv åtta ikväll så vi highfiveade och kände oss nöjda.
 
 
Nu tar vi söndagskväll va?
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.