Johanna Kajson

25% på hela köpet hos ellos

Inlägget är ett stolt samarbete med ellos
 
 
Peppen när jag kan erbjuda er något extra som läsare, det är nämligen så att ni nu får 25% på ett helt köp hos ellos med koden 345444, passa på att shoppa loss här för erbjudandet släpper ikväll. Jag smet in och köpte den fina adventskalendern med 24 pixieböcker till Charles direkt, så himla perfekt nu när han inte skulle uppskatta att jag gjorde en egen med paket ändå och tänkt vad mysigt att öppna och läsa vår pixie varje morgon i december…
Sen köpte jag faktiskt lite julklappar redan, det finns ju en hel del små barn omkring mig som älskar Babblarna och deras pekböcker är faktiskt de bästa vi har, Dadda hälsar på, i Bobbos väska och i Babblarna hus är Charles favoriter.
 
 
 
 
 
Jag hittade några adventsljusstakar och stjärnor också eftersom jag vill fylla heeela huset med sånt i varenda fönster, haha. Älskar ju julen och allt ljus som kommer med det. Och hur fin var inte den där sänghimlen till Charles rum? Måste nog köpa den också… Iiii snart är julen här!
 
 
 
 
 
 
 
 

25% rabatt på ett helt köp med koden 345444
*Villkor:
Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-10-30. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt” .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.