Johanna Kajson

Ni är 25 000 besökare i veckan!!!!!

Får man skryta lite om sig själv och sin blogg? Det får man va? Någon enstaka gång?
 
Jag har sällan lyft hur stor bloggen faktiskt blivit men nu är jag riktigt stolt över mig själv, bloggen och er som läser så nu tänkte jag att vi faktiskt får fira lite. Eller hur?
 
 
 
 
Jag har ju bloggat i många år som privat bloggare och alltid gjort det bara för att det är kul och även fast läsarna sakta blev fler såg jag mig aldrig som en profesionell bloggare/ toppbloggare.. Det kände som det kom en massa krav med att satsa på bloggen och jag ville ju bara skriva från hjärtat som jag alltid gjort. Så jag körde på mitt race och fortsatte skriva utan mening eller mål.
 
Men så i våras bestämde jag mig för att ta tag i bloggen och faktiskt satsa. Ni var ju redan ett stort gäng som följde bloggen och jag hade fått några förslag på bloggkontrakt som jag inte vågat ta tag i men nu var det dags. Jag signade ett bloggkontrakt här på blogg.se och blev premiumbloggare på Everyday i mars och sedan dess har det minsann hänt MASSOR för mig som bloggare – och för bloggen själv. Jag har skaffat samarbetspartners, startat en youtubekanal, skärpt till mig och gått på fler bloggevents (skulle varit iväg på ett Liberoevent idag på lunchen men fick inte ihop det, så är det ibland och det är också helt okej!) och jag har börjat formulera hörnstenar för bloggens innehåll, lite ledord som är viktiga för mig och bloggen. Som att den är äkta, närvarande, oputsad och oredigherad. Att den handlar om familj, äktenskap och föräldrartankar men även om entreprenörsskap, bröllop och en hel del annat kring mitt jobb.Och den där balansen däremellan. Sen vet jag att ni älskar inredningstips, pyssel, inspirationsbilder och ett klädesplagg eller två så det försöker jag sy in emellanåt också. Men mest fortsätter den handal om den där eviga vardagen som jag försöker få lite extra härlig varje dag. Firandet av livet liskom.
 
Tänk, det är runt 25 000 besökare i veckan här på ungafrukajson.se – det är HELT galet vad många vi börjar bli!! Otroligt kul, och mest av allt vill jag fortsätta ha ett så levande, kärleksfullt och inspirerande kommentarsfält – ni är FANTASTISKA allihop på att stötta, peppa och hjälpa både mig och varandra. Älskar det! Det är som en egen fest här inne varje dag.
 
 
 
 
Blogg.se är ju Nordens största bloggportal med över 35 000 bloggare och jag är topp 5 i storlek av allla dessa bloggare vilket också är värt att fira. Jag har legat stadigt på topp10-listan i många år men det senaste halvåret har jag behållt min starka femteplats konstant vilket jag också är otroligt stolt och glad över. Bloggen har fått ett eget liv nästan och jag är så spänd på att se vad som kommer hända det närmsta året framåt. Ni hänger väl med?
 
 
 
 
Skål på er alla älskade, fina läsare och glad fredag! TACK för att ni följer bloggen.
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evanessé

  Ett stort grattis! Vad roligt, det måste kännas jättebra på alla sätt.

  Som bloggare lägger man inte bara ner tid och engagemang, utan ibland hela sin "själ" och har du så många läsare, har du gjort ett bra jobb 🙂

  Grattis igen!

 2. Evanessé

  Ett stort grattis! Vad roligt, det måste kännas jättebra på alla sätt.

  Som bloggare lägger man inte bara ner tid och engagemang, utan ibland hela sin "själ" och har du så många läsare, har du gjort ett bra jobb 🙂

  Grattis igen!

 3. Carin

  Jag tycker din blogg är så mycket bättre än alla dina vänners bloggaren, jag funderar på varför jag tycker så. Men har nog att göra med dina mindre filtrerade inlägg. När allt skiter sig, ja då skriver du det även om det gör att du blottar dina känslor och är ledsen. När något sedan går bra för dig är din glädje så äkta och ren, vilket gör att vi bloggläsare också genuint blir så glada för dig! Som för en riktig vän, haha, fastän vi aldrig träffats!

 4. Johanna

  Grattis! Vad kul att det går så bra för dig med bloggen. Jag gillar den verkligen. Den känns så ärlig och personlig. Många andra som får stora bloggar upplever jag tappar det som gjorde dem bra från början, det blir för mkt business helt enkelt. Du har verkligen kunnat behålla det. Din blogg är grym!

  Jag började läsa efter att du varit med i Tvillingpodden. Innan dess hade jag bara tittat in nån enstaka gång. När jag lyssnade på dig blev jag typ helt kär. Du verkar vara den allra underbaraste människan. Så fin och rolig (även om mycket var ledsamt i avsnitten). Nu bara måste jag följa dig jämt!