Shoppingtajm – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Shoppingtajm

Wihiii, ännu ett riktigt roligt samarbete är på G, nämligen en av mina absoluta favoritbutiker Lagerhaus. Jag vill på riktigt ALLTID köpa upp hela butiken och hälften av vårt hem är nog därifrån – ALLT pynt är iaf därifrån, haha. Sedan de började köra onlinebutik har jag gått extra bananas där och nu kommer det nog shoppas en hel del till huset.
 
Först ut på min lista är att köpa en liten farsdag-present till Rickard från Charles som han kan ha på jobbet, 69kr känns ju rimlgt att ge present för när man är 1,5 år tycker ni inte?
 
 
 
 
 
Sen vill jag köpa anteckningsblocket till mig själv och samla mina senaste idéer som poppar upp var och varannan natt nu, jag vill köpa en ny tekanna till huset och blev tokkär i denna och sen vill jag köpa fler ljusstakar för höga ljus för de är mina favoriter. Och sen två små saker till Charles rum, en lightbox som har varit hett i några år nu men som änltigen kommit in på Lagerhaus och den lilla girlangen med stjärnor måste få ta plats i hans rum.  SÅ himla fin!
 
 
 
 
Alla länkarna är adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jag måste fråga vilken åkpåse ni har haft till er bugaboo vagn? Märke och modell och om ni varit nöjda? Har den gått att fästa bra på vagnen och passar den för vagnens sele? Stort tack!