Jag längtar efter… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Jag längtar efter…

3 saker jag längtar efter denna måndagen är….
 
Att bada med Charles i vårt badkar i huset, ahhh. Gud vad jag längtar efter det, vi kommer nog bosätta oss där måndag-fredag hela december tror jag, haha. Tänk att jag varit mammaledig med honom i 16 månader i sträck nu, ljuvligt! Och att sista månaden får bli i vårt hus, i vårt badkar. Drömskt!
 
Att få köpa en cykel och en cykelstol där bak till C och cykla gata upp och ner i Höllviken. Vi kommer bo 500 meter från havet så att  cykla ner och leka på stranden istället för i en sandlåda kommer vara möjligt precis när som helst. Otroligt ju!
 
 
 
Att sitta och drick glögg framför elden i vårt hus en mörk tisdag i december. ÅH KAN DET BLI MYSIGARE?! Och köpa julgran, jag tänker nämligen att den ska stå där bredvid elden… Iiii, jul i vårt hus!
 
 
 
Men det får vänta lite till, idag är det mysmåndag och mammaledig måndag med Charles och vi har hunnit hänga i parken en lång stund och laga lunch innan det var dags för Cs nap. Vi har lagt om rutinerna från och med idag till att han ska sova efter lunchen istället för före. Alltså tidigare somnade han 11 och åt när han vaknade men nu käkar vi 11:15 och så är tanken att han ska somna 12. Mer likt förskolan, det gick helt okej idag men det kan varit för att jag gjorde mat som jag verkligen vet att han tycker om – man får ju vara lite snäll mot oss när vi kastar om rutinerna tänker jag… Så korv all week long, haha! Idag blev det kalkonkorv, makaroner och grönsker i plockform.
 
 
Och jag körde faktiskt på samma lunch men med stekt spenat och bönpasta istället. Supergott!
 
 
Jag älskar ju sån här “barnmat” så jag får passa på att äta med C nu fram till januari när han förhoppningsvis ska börja förskolan och jag ska käka lunch själv hemma. Vuxenlunch blir det då, typ soppa och sallad och sånt tråkigt. Men nu passar jag på – imorgon blir det säkert köttbullar, haha.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fialia

  Aha, nu läste jag vidare lite och ni ska flytta 😀 Det blir spännande att läsa om 🙂
  Höllviken är ju superfint och fantastiskt att bo så nära havet och så Malmö och Kph förstås. Ok, ser fram emot att läsa mer om detta 🙂 Lycka till!!

 2. Fialia

  Aha, nu läste jag vidare lite och ni ska flytta 😀 Det blir spännande att läsa om 🙂
  Höllviken är ju superfint och fantastiskt att bo så nära havet och så Malmö och Kph förstås. Ok, ser fram emot att läsa mer om detta 🙂 Lycka till!!

 3. Iman

  Kalkonkorv har jag missat haha! kör kycklingkorv och sojakorv till min son. Häromdagen köpte jag kycklingköttbullar från ikea, de säljer tydligen livsmedel utanför kassorna som jag har missat. Det var en hit här hemma, så goda!

 4. Alva

  Grattis till husköpet! Förstår verkligen att ni längtar ✨ Tänkte höra vilken sorts bönpasta du åt? ☺️ Den såg mkt godare ut än de sorter jag provat. Tack för en inspirerande blogg! 💕😊

 5. Anni

  Tyvärr tror jag inte granen kommer leva länge om den står vid spisen. Kommer bli varmt och den kommer barra snabbt! Men annars ska de bli spännande att följa er flytt 😄

 6. Anonym

  Det kommer bli en väldig kontrast att flytta från Stockholm till lilla Höllviken. :-O Kommer du inte sakna att inte ha allt direkt runt hörnet som ni har nu i Stockholm?

 7. Anonym

  Åh, vi längtar oxå efter vår först jul i vårt hus! Magiskt! Tur att det är ett tag kvar, just nu har vi renoveringsröra då vi gör om våra två badrum. Ser fram emot dina inlägg om villalivet!