Kaffets dag – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Kaffets dag

Hurraaa, idag är det kaffets dag!!! Haha, alla dessa dagar, ibland är de mysiga att “fira”‘tycker jag – mest för att jag älskar att sätta guldkant på vardagen och göra varje dag lite extra speciell. Och då är det ju en rätt enkel sak att njuta extra av kaffet för att “fira” kaffets dag.

Denna morgonen kör jag all in på sångstund med sångstunden med Charles. Så himla mysigt att vråla loss till alla låtar man själv sjöng och tyckte var så tokiga och roliga när man var liten.

Idag är syrran och Donna tillbaka i stan också efter två dygn i Skåne. De kollade till vårt nya hus igår, fick så fina bilder skickade till mig och nu är uteförrådet byggt också, bänkskivorna komma först om tre veckor. PIRRET alltså!!!

Det är förresten en supertrevlig tjej som hört av sig via bloggen som också ska flytta till exakt samma gata i december och de har också en son i samma ålder som C, är det inte galet? Vi har mailat lite och det känns nästan som jag fått en brevvän, haha.

Vi har sökt in till samma förskola för våra söner, hoppas vi får plats där för se fick ja förra veckan. Håll tummarna, okej? Vi tänkte skola in honom i januari, då är han 19 månader (lite mer än 1,5 år alltså.) Blir nog lagom.

Åhh framtiden känns SÅ spännande!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Iman

    Åh spännande! Min son börjar också i januari och då är han också 19 månader. Vilken spännande tid vi har framför oss. De växer så fort!