Johanna Kajson

Bröllopskoordinator på bröllopsdagen idag

Idag är det äntligen dags för Sheila att gifta sig med sin Rasmus och jag är ju deras bröllopskoordinator så idag är det workingday för mig och jag dansar soldansen konstant för att se till att det inte regnar på de viktigaste tidpunkterna idag så att vigsel, fototgrafering och en liten promenad kan klaffa! Mingel och middag överlever vi lite droppar på så det gäller att styra så regnet/uppehållet ligger perfekt, haha.
 
 
När jag träffade Sheila och Rasmus första gångerna var det endast som deras bröllopskoordinator och vi hade aldrig träffats innan men det senaste året har jag och Sheila umgåtts på våra tjejkvällar, tagit luncher och som så ofta med mina brudpar har vi blivit vänner. Jag älskar att få se till att dagen blir en magisk dag för alla mina brudpar och såklart är det lite extra kul när man fått en sån fin kontakt. 
 
Hur som, idag jobbar jag i en lokal jag jobbade med 2013 också och när jag tittade tillbaka på lite bilder från det bröllopet i min kamera så kom jag på att den klänningen jag jobbade i då är perfekt att jobba i idag igen! Den passar ett sensommarbröllop och den har fickor vilket är GULD värt när man jobbar som bröllopskoordinator. Telefonen måste vara nära konstant men det ser inte så trevligt ut att gå med den i handen hela tiden…
 
Ett enkelt men superfint tips om din florist har en massa spill från blommor eller gamla rosor som ändå måste kastas för att de börjat nicka (de är inte säljbara då såklart) – be dem lägga dem i en påse till dig så kan ni dra av alla rosenblad och lägga längst gången fram till festlokalen så här. Det känns otroligt lyxigt och effektfullt.
 
 
Okej, nu ska jag slänga i mig sista kaffet och köpa med mig lunch till senare. Wiii, idag ska vi skapa magi för Sheila och Rasmus! Älskar det!!
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.