Johanna Kajson

Vårt bröllop 4-8-12

  
 
Jag får ofta frågor om hur vårt bröllop såg ut och så här på vår bröllopsdag känns det härligt att blicka tillbaka på dagen då vi ingick äktenskap och sa ja till att leva resten av livet tillsammans som ett team. Jag har aldrig visat vår bröllopsfilm förut men har fått frågan så otroligt många gånger så i år tänkte jag bjuda till lite minsann och bjuder på hela vårt bröllop i två  filmer.
 
Vi gjorde aldrig någon kortare ”officiell” film utan fick en privat film klippt till oss som bara var till oss och våra gäster så den är väääldigt privat för oss. Eller personlig, men samtidigt känns det konstigt att ni inte fått se den så efter att nu ha fått Rickards tillåtelse samt ha klippt bort det allra, allra privataste som tal och mycket av vigseln så har ni den här – Kajson Wedding the movie!
 
Mina favoriter från bröllopet är när jag och Rickard träffas efter piff på varsitt håll,  när alla gästerna överraskar och ställer sig upp och sjunger i kyrkan (vet att många frågat efter att få se det och det är kvar i filmen såklart, gråter varje gång jag ser eller tänker på det!), när vi säger ja, när vi äntligen får komma in i festlokalen och när vi äter tårta ute. På vår bröllopsmorgon spelade Rickard golf med sina marskalkar (varav båda har gift sig i år!) och vi tjejer piffade oss och ena tärnan gjorde blomsterkransar av brudslöja till båda tärnorna och näbbarna. Det är en speciell stund det där, att mysa och fixa sig inför sitt bröllop, jag hade 2 tärnor men syrran hade 5 på sitt bröllop och jag måste säga att det var riktigt härligt att vara ett helt litet crew också.
 
 
 
 
 (Det är väldigt privat så det kan vara att jag tar bort dem igen inom några dygn)
 
 
 
 
 
Och för er som hellre ser bröllopet i bilder och läser beskrivningarna kan ni spana in de här länkarna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ps, ni har inte glömt bort hjärtat som är gillaknappen va? Älskar när ni trycker på den så jag vet vilka inlägg ni föredrar 🙂
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Sååå fint bröllop! Bölade ögonen ur mig här framför datorn haha! Speciellt när alla sjöng och när Rickard mötte dig inför vigseln. Och jag måste bara säga att du ser helt smashing ut, som en syster till Alicia Vikander!

 2. Johanna

  Åh som jag grät. Vilka otroligt vackra filmer!! Helt magiskt. Vill gifta mig nu!! Kommer bära med mig det här i mitt hjärta länge för det här var så fint. Äkta kärlek på film som verkligen strålade ut, wow!! Tack för att ni delade med er av det här!

 3. Anonym

  jag säger bara waw! Vilket drömbröllop! O så personligt, tänkt på allt in i minsta detalj! Längtar till den dagen då jag också ska gifta mig!

 4. Madelene

  Hej!

  Vad generöst att bjuda på film från er bröllopsdag! Så vackert bröllop! 🙂 Blev helt gråtig och längtar ännu mer till mitt eget bröllop som vi förra veckan bokade datum till..

 5. Ulrika

  Fantastiska filmer! Tusen tack för att ni vill dela med er av dem. Du är så inspirerande. Nu längtar vi ännu mer till vårt eget bröllop nästa sommar. 🍾❤

 6. Anonym

  Åh så vackert och kul att ha så mycket lvar på film från dessa dagar! Jag var tvungen att ringa min man och säga att jag vill gifta mig med honom igen och igen efter att ha sett filmen på er❤️

 7. L

  Asså Johanna jag dör! Detta var det finaste jag sett på länge. Åh vad jag önskar att jag var där 🙂 så stakt ögonblick när ni möts första gången och Rickards blick när han ser dig. Wow! Mycket lycka och kärlek i den blicken! Stort grattis på bröllopsdagen och lycka till i framtiden 😘

 8. Malin

  Såå fint!! Vad kul att få se! :)) Vad sa mannen i film nr två på minglet när ni fotograferades? Tror din mamma (?) kommenterade ngt samtidigt om att ni strålade (det gjorde ni!). Försöker höra men missade vad han sa 🙂

 9. Anonym

  Wow! Vilket drömbröllop! Så himla fina ni är!!! Tänkte höra vem din andra tärna är, känner ju igen din syster men inte den andra tjejen.

 10. Anonym

  Wow! Lipar här på jobbet! Så fina! Förra året gifte jag mig med min småländska man 🙂 ock vi hade umbrella-låten möhippan! Min fina vän hade också bröllopsfest där ni hade. Tackar som delar!! Åh nu måste snart våra vänner bjuda in till bröllop- det bästa som finns!

 11. Caroline

  Guus vilken fin film! Man kan verkligen ta på kärleken! Och Gud va fint att ni delade med er ! Så otroligt Bjussigy!! Stort grattis på bröllopsdagen!! Ni är lika fina tillsammans idag!! Massor av kramar ❤️❤️❤️