TBT: My vision of paradies – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

TBT: My vision of paradies

Vad säger ni om en liten throwback till min 25årsfest eftersom vi nu ändå ska hålla poolparty i mitt paradis idag igen? Det var för 5 år sedan och mamma och pappa hade precis gjort om hela sin trädgård så jag passade på att bjuda in till min 25årsfest med temat “my vision of paradise” – där vi la ut sand över hela uppfarten och gjorde om den till en “strand”, vi hängde lakan längst hela entren så man inte såg “paradiset” på andra sidan utan man fick gå igenom dem för att komma in i mitt härliga semesterhäng där det var 150 handgjorda vimplar i regnbågens alla färger, strandbadlakan, strandshorts och bikinis som hängde överallt och en massa skyltar. Det var verkligen skyltarnas fest, haha. Som fördrink fick man flaskor med tre sorters drinkar i och ett sugrör såklart.
 
 
 
Det fanns rosé med skylten “drink pink”, det fanns öl och tequila med skylten “sip it” och nachos där det stod “dip it”. Ja ni HÖR ju hur manga skyltar och lappar vi gick loss på… Dessutom hade jag byggt ett mobilspel som uppstart för festen där de fick gå en bana i området via en app och göra en massa uppdrag – som att fota något, fånga alla hoppandes i luften eller skapa en bild där man visade kärlek. OTROLIGT roligt och uppskattad start på festen.
 
 
 
En annan kul detalj var att jag och pappa tog på oss sombreros och satte på låten “tequila” och severade just – tequila såklart. Också var det premiär för glowsticks på mina fester och jag ÄLSKADE det så jag kan inte ha en fest utan glowsticks sedan dess. Sist på #kajsontrettio fick alla ett glowsticksarmband i sitt partykitt innan de gick på partybussen..
 
 
Gud vad jag älskar att ha fest, små enkla och tokiga detaljer kan verkligen göra underverk!
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.