Älskade följare – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Älskade följare

Mötet gick super, älskar inspirerande nya idéer i och utmaningar!! Och imorgon funkar nog bloggen som vanligt igen, skönt va?

Men det roligaste idag var helt klart när en tjej gick förbi huset där jag, mamma och Charles stod och spanade ut på gatan och vinkade till alla bilar, hundar, cyklister osv som susade förbi – hon hade en hund och stannade till så Charles fick vinka säga vov-vov. Hur som helst så tittade hon konstigt på mig men frågade sedan om det inte var jag som var “den där bröllopskooordinatorn”, jojomen!

Det visade sig att hon följer mig på instagram för inspiration men inte läser bloggen, så hon hade inte koll på varifrån jag var. Snacka om lite chock för henne när hon är ute på sin kvällsrunda med hunden, att jag står där vid ett staket i hennes småstad. Haha, så himla härligt att hon hälsade och peppade mig lite extra iaf, tack alla ni som läser, gillar och kommenterar!! Ni betyder otroligt mycket för mig, tipsa gärna andra ni tror skulle vilja hänga i vårt lilla gäng här eller på instagram.

Fått många frågor om min klänning från midsommarafton förresten, det är en gammal från Hm faktiskt som jag aldrig fått tillfälle att bära innan. Älskar fransarna och att det är tyll upptill, tack för alla fina kommentarer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.