Midsommardrömmen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Midsommardrömmen

 
Efter ett dopp i havet och strandhäng körde vi till syrrans hus där vi hängde i trädgården, en midsommarstång kläddes och vi mös på filtar i sommarsolen. Det var närmare 30 grader så det var hett och ölen låg på kylning i baljor med vatten. Midsommardrömmen var ett faktum!
 
 
 
Sen började resterande gäster trilla in och det dukades upp för jordgubbstårta och kaffe under träden i skuggan. Syrrans och Alex tomt är gigantisk och har så många olika små gömmor man kan hänga i. 
 
 
 
Efter tårtkalaset väntade bouleturnering på gruset framför huset och samtidigt lagades det mat och nynnades med i sommarmusiken. Charles plockade mest smultron från trädgården och mumsade i sig, världens gulligaste drömbild får jag nog säga. Det var iofs många drömbilder med Charles igår!
 
 
 
Jag gjorde kransar till både Charles och Donna men ingen av dem var någon stor fan av att bära den, haha. Det kan man ju iofs förstå. Jag gjorde til mig och syrran också iaf, det hör liksom till en sån dag tycker jag.
 
 
När det började närma sig kväll så dukade vi upp för midsommarmiddag i ruinen (ja de har en ruin, hade jag inte varit gift att hade lätt gift mig där, utsikten är magisk!) och midsommar stången fick såklart följa med.
 
 
 
 
 
Och efter en fantastisk middag blev det tävlingar, musicquiz och jordgubbar, glass och grädde såklart!
 
Sen var det dags för oss att säga tack och hej vid elva och köra hemåt, C vägrade somnar förrän han var hemma i sängen och väl där tog det ytterligare en timme så vid 00:20 somnade han inatt – det får väl ändå vara ett gott betyg för en härlig midsommar för han var underbart glad och sprallig och mysig hela dagen och hela kvälen. 
 
Så här vill jag fira midsommar varje år!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Så fint med alla detaljer! Men vad är det gröna på jordgubbstårtan? Ser nämligen ut som dill haha!
  Vad har din syrra för knep för att orka både ställa till med fest och vara med hela kvällen med en sån liten bebis? Beundransvärt! Jag var sååå trött efter att jag fick barn. Kram

 2. Anonym

  Verkar varit ett härligt midsommarfirande.

  Jag ska vara toastmadame på ett bröllop i höst och undrar om du har några tips? Jag har aldrig varit det eller ens i närheten av något liknande…

 3. Anonym

  Verkar varit ett härligt midsommarfirande.

  Jag ska vara toastmadame på ett bröllop i höst och undrar om du har några tips? Jag har aldrig varit det eller ens i närheten av något liknande…