Johanna Kajson

Bröllopsplanering del 6

 

 

Jag vet ju att ni är många giftasugna som suktar efter bröllopstips och just nu kör vi en liten favorit i repris här på bloggen och visar hela min bröllopsserie som gick på Tv4 Nyhetsmorgon, del 1, del 2 , del 3 , del 4 och del 5  har vi redan sett och gått igenom och nu är det grande finale och herregud vad Tv4-sminket gick loss här, haha. Jag är ju sminkad för en hel armé girls som ska på nattklubb sent en lördag, OMG. Jag lät alltid dem gå loss lite som de ville men detta är nog det enda jag skulle velat säga stopp och hallå – det blev lite för mycket. Men, men så kan det gå och det är ju budskapet som är det viktiga – eller hur?
 
 
 
Hur som helst, det vi SÄGER i detta klippet är riktigt bra tips till alla er som ska gifta er i sommar, det är sista minuten tips och vad man ska tänka på vid bordsplacering, akutväskor, hur man njuter i nuet och hur man dekorerar. Spana in det:
 
 
 
 
Och så bjuder jag er på alla checklistorna helt gratis som ingår i min bröllopskonsultation, inte ill va? Ni hittar ni checklistorna här. STORT LYCKA TILL ALLA FINA BRUDPAR I SOMMAR!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.