Johanna Kajson

Jag är en diamant

Såå tråkigt regn här har varit hela dagen, vi har tagit oss ut i parken två korta omgångar men annars har vi mest varit hemma. Det är mysigt det också men det är svårt att få till lördagskänsla så, blir mer som en trött, ensam onsdag liksom. Jaja, man kan inte alltid lyckas med den där extra guldkanten på sina dagar även om det är mitt mål.
Under träden märkte man inte av regnet så mycket…


Charles har krupit igenom soffbordet ett par gånger idag, lika kul varje gång! Själv köpt hem ALLT gott och onyttigt man kan tänka sig, hur mycket kan man trycka i sig på ett dygn? 
Det blir sån hets på mig alltid när Rickard är borta, Haha, då ska jag äta glass med grädde, choklad, naturgodis, puffar med jordgubbar och grädde och varför inte äta ben and jerrys glass också? Mmmm, Rickard är inte så mycket för glass och grädde så det bör sällan annars men nu jädrar, haha. Mmmm.
Sen kom ju typ världens finaste sak på posten från min vän, mitt i prick en dag som denna när jag namnsdag. (Ingeborg som jag själv tagit efter min mormor.) 
En diamant, kan man få en finare kärleksförklaring? Ikväll ska jag tända ljuset och mysa i soffan.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A-M

    Skönt att höra att någon är lika. Min sambo tycker jag är knäpp som trycker i mig MASSOR med gosaker om han är borta en natt 🙂