Johanna Kajson

Frukost och skor till Paris

Jag och Charles bor själva i helgen eftersom Rickard är i Göteborg på sin brors svensexa, det är därför vi är på hemmasemester igen. Jag har till och med flyttat sängen igen, haha. Vädret är ju urtråkigt tyvärr, men då blir det myshemmasemester istället för som förra gången när vi var på sommarsemester. Först ut – frukost med levande ljus!
 
Jag fick rosor av Rickard (och Charles) inför morsdag. Mysigare att njuta av dem hela helgen!
 
Kaffe i soffan och lite klossbyggnad med Charles emellan.
 
Titta vilka fina skor jag köpte på Other Stories igår, skinn och mocka så de är ursköna! De får följa med till Paris om två veckor.
 
 
 
 
Nu ska jag läsa klart denna boken:
 
Så är det väl upp till bevis för de franska barnen när vi är där, haha. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Vad tycker du om boken? Det lilla jag läst och hört tycker jag att den strider mot allt jag känner och kan.. lämna gråtande barn för att göra de självständiga? Nej..mer pussar och kramar! Men som sagt, jag har inte läst hela så jag är fel att uttala mig egentligen… spännande att få en liten bokrecension 🙂

  1. JOHANNA KAJSON

   Nej jag tycker skriverierna har tagit i för kung och fosterland. Den är skriven på ett riktigt kul sätt och uppmärksammar skillnaden i föräldraskap och uppfostran i främst USA (vilket är lite likt hur vi uppfostrar i Sverige) och Frankrike – inga uppmaningar om hur du ska uppfostra så mer en intressant och kul bok enligt min mening.

 2. Emma

  Tips för Paris är att äta på någon av restaurangerna på place Dauphine (1 arr.). Inga turister och jättegulligt! Då är ni precis bredvid Pont Neuf som är den äldsta bron i paris