Johanna Kajson

Fredag i kimono

Rickard är inte hemma ikväll så jag har precis nattat Charles och han sover så gott i sin säng där bakom mig, själv har jag hoppat i en kimono från Jean-Paul Gaultiersamarbetet med Lindex. Det får fredagskvällen att kännas lite lyxigare på något sätt, eller hur?
 
 
Nu blir det Greys, tända ljus, doften av syrener och glass, choklad och grädde. Mums!
 
Ha en härlig kväll!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Jag menar bara att du någon gång skrev att han sov djupt när han väl sov. Men jag kan ha fel!
  Här hemma får man smyga och helt plötsligt knarrar golven mer än vad man visste 🙂
  Jag är i alla fall så glad för Er och Charles skull att han sover bättre. Har själv en sömnstrulig bebis och får pepp av att läsa din blogg. Du är alltid så positiv och har en utstrålning som ingen annan 💗 Glad mors dag!

  1. JOHANNA KAJSON

   Oj, ja nej vi körde alltid musik, gärna hög när han skulle sova när han vari liten, har försökt göra honom van vid ljud –
   Men när han väl vaknat till måste man vara knäpptyst, hör han att vi t ex har gäster då blir han nyfiken och pigg på en sekund. Han vill ju alltid vara med 🙂 . Heja dig!!! Glad mors dag

 2. Carro

  Undrade samma med ljuset. Vi använder mörkläggningsgardin hos vår kille och ändå kan jag uppleva att det är lite för ljust.

 3. Marie

  Vilken lyx med en bebis som inte är lättväckt! Hoppas Charles har gett dig fler bra nätter! Du är så himla fin! Trevligt fredagsmys och kram!