Johanna Kajson

Restaurangtips Pùblico

Okej hett restaurangtips i Stockholm nu är Público somvi besökte igårkväll, stället ligger i samma byggnad som F12terassen och hade magisk mat – vi tog avsmakningsmenyn och allt var gudomligt gott och servicen var på topp.
 
Tre sorters ceviche, herregud vad gott.
 
 
Tre sorters tacos, den där krabbtacosen var bäst, mmm..
 
 
Nygjorda churros till dessert med dulce de lechekräm att doppa dem i, mmm…
 
 
Ovan var mina bästa rätter – det var två till. Ja, vi blev mätta kan man säga, haha. OCH vi kom på en ny affärsidé på köpet så nu är mina kreativa banor igång rejält kan jag säga och suget att försöka dra igång hela projektet snarast kliar i hela kroppen. Vi får se om tiden finns i höst, först ut är att hitta tekniker som kan bygga plattformen isf och det är ju ett litet projekt i sig bara det. Alltid läskigt att investera i något innan man kan börja dra in pengar men nu tror jag fasiken vi har en idé vi borde testa. Spännande…
 
 
Idag fullkomligt spöregnar det i Stockholm så Charles och jag har haft mysmorgon och nu när han sover jobbar jag som vanligt undan, förbereder för städerskan vi har en gång i månaden som kommer idag (guld värt när man är småbarnsförälder, herregud vad jag är glad att vi tog steget när Charles kom att lägga de pengarna en gång i månaden för storstäd. Det är skönt att veta att det är rent på golvet och bland hans leksaker när han kryper runt…) och sen ska vi iväg och träffa min kusin som är på besök i Stockholm. Det blir en mysig dag trots regnet!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Tack snälla för tipsen! Ja precis lite barnvänligt, det behöver ju inte vara "barnrestaurang" utan bara det finns barnstol så det kanske dom flesta har. Mest kanske vagn som är krångligt o ha med på en del ställen:)

 2. Carro

  Passar också på att tipsa 🙂
  Mother hade i vart fall sist jag var där en liten lekhörna. Men många restauranger är som Johanna skriver barnvänliga.
  Andra aktiviteter är Parkleken i Humlegården, Skansen och Junibacken tex som funkar toppen med vår 11-månaders.

 3. Anonym

  Hej Annonym ovan! För oss funkar Vapiano bäst som restaurang med vår ettåring. Spännande att se maten lagas framme vid disken. Bekväma platserna med soffa och fotöjen är poppis bland familjerna 🙂 Finns i gamlastan, centralen mm passar både lunch eller middag!

 4. Anonym

  Så gott det såg ut! Vi ska besöka Stockholm i helgen, har inte så bra koll på stan. Du kanske har något bra tips på restaurang/aktivitet som passar en 11 månaders liten livlig kille?:)

  1. JOHANNA KAJSON

   Vi har med Charles typ överallt där det finns barnstol och tar med ärtor och majs han kan äta och så får man går utan lite i restaurangen. Så vi e nog inte så bra på att välja restaurang utifrån honom, ooops. Men riche, sturehof, tennstopet h såna är faktiskt väldigt barnvänliga ( i mån att de gillar barn och att det är okej – där finns inte leksaker för barnen direkt… Något sånt ställe har jag inte besökt men det finns ju säkert såklart!)