Johanna Kajson

Spara blommor

 
Och så sa det tjoff så var sommarvärmen borta och det ska bli typ 13 grader och regn ett par dagar, herregud  vad det kan svänga! MEN, det är också skönt för då kan man hinna ikapp med annat. Som att ta hand om sina döda blommor från helgen och vattna krukväxterna och kanske hinna plantera på balkongen. Alla mina fina buketter såg så vissna ut men jag älskar ju att spara blommor så mitt tips är att inte bara kasta allt utan försök hitta de blommorna ni kan rädda, snitta om och ge nytt vatten och vaser så står det sig oftast ett par dagar till.
 
Som här, där jag satt alla små blommorna i småvaser i vår stringhylla så får jag njuta lite mer.
 
 
 
Det fick bli dagens tips! Charles har precis somnat så jag jobbar undan och försöker komma ikapp mailen över en kopp kaffe. Gårdagens möte ska följa upp och moodboard över dukningar ska göras. Lite smått och gott men jag känner mig kreativ så det är bara att köra på, ska försöka hinna svara på era frågor om fest och bröllop idag också.
 
Bäst jag kör igång, hej, hej!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Våningskakfat förslag! Gör egna. Vi köpte tallrikar i olika storlekar, ljusstakar och vaser som limmades ihop till fat. Sen kan man spraymåla om man vill. Perfekt o man får dom som man vill ha! 🙂 Vi gjorde det på vårt bröllop

 2. Anonym

  Då måste jag passa på att fråga en sak: hur ska man som brudpar hantera oinbjudna gäster (dvs när en inbjuden gäst (avlägsen vän som varit klasskamrat i detta fallet) ber om att få sin partner med som dels inte bor ihop med vår vän och för det andra inte presenterats för oss?
  Inget skojigt läge att sätta ner foten och säga nej, vi blev ganska överrumplade. Men det känns ju heller inte som rätt läge att ha okända gäster på sitt bröllop. Vi är ju där för att dela vår glädje med våra vänner och familj.
  Tacksam för att höra din mening om detta.

  Sara

 3. Sandra

  Jag har en fråga som jag hoppas att du har något tips till! Min kille fyller 30 år snart och då vill vi ha et bakelsebord med flera våningskakfat. Dessa vill vi även spara till vårt bröllop nästa år. Men problemet är att jag bara hittar kakfat i 300 kronorsklassen! Vi hittade några i papp men dessa var med clownmönster tyvärr.. Vi vill ha stilrena fat. Har du någon aning om var man kan hitta något sånt? Vi funderade även på ett våningskakfat som har fler än tre våningar och ha det istället för bröllopstårta, men det hittar vi inte heller någonstans. Några tips?

  Tack!!! / Sandra

 4. Anonym

  Hej Johanna! Jag är nyfiken på om du fortfarande inte åker så mycket kollektivtrafik? Jag vill i såntfall slå ett litet slag för det. Det ÄR inte alltid jättekul att gå och gå och gå med vagnen hela tiden, jämt jämt. Jag känner mycket mindre instängd pga att jag kan åka med buss lite längre bort. Dessutom gillar min lilla tjej det, hon är pyttis än så länge men verkar gilla att det rör sig för ögonen. Är det sovdags funkar bussen lite sövande också 🙂
  Dagtid är det lite med folk och mest gulliga pensionärer som gillar barn. Alla bussar är nedsänktas och får en panik är det ju bara att hoppa av. Och gratis är det också 🙂
  Jag själv är uppväxt i stan och vi har alltid åkt mycket buss, men hoppas du vågar testa lite mer! Berätta gärna hur det går!