Johanna Kajson

Dejtnight!

Ikväll passar mamma och pappa Charles medan jag och Rickard är på väg ut på en Dejtnight! Först kändes fet övermäktigt att trycka in en sak till i vår kalender men sen insåg vi att detta är inte som alla andra ”måsten” utan snarare precis det vi egentligen behöver. Tid för bara varandra och samtal över en riktigt god bit mat, hemma har vi svårt att sluta ”fixa” en massa varje kväll. En hyrbil som ska bokas, jobb som måste göras, hlr-kurs som ska gås, båda vill träna 3 dagar i veckan, bolån ska omförhandlas och en försäkring måste fixas… Ni vet – livets lista som aldrig tar slut. Så att tvinga oss ur huset är ju precis det vi egentligen behöver, även om tröttheten kan lura en att avboka och stanna hemma i mjukis.
Så nu blir det restaurangbesök på Pùblico, en restaurang i F12gruppen vi inte hunnit besöka innan. Spännande!
Nu ska vi se och höra varandra och stärka teamet! Kärlek!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej Johanna, hoppas kvällen var fin å mysig för dig och maken å ni fick tankat på kärlekskontot..
    Jag vänder mig till dig i ett ngt märkligt ärende kanske, men jag är från Eslöv precis som du. Jag har en dotter på 2,5 som idag går på ett kommunalt dagis där hon trivs och har det bra. Hon gick på ett annat i höstas där vi uppfattade att hon inte trivdes och fick efter tjat och gnat möjlighet att flytta henne. Hon var som två personer, stilla tillbakadragen gick för sig själv log aldrig lr ytterst sällan på dagis men så fort vi kom hem lr redan när vi lämnat dagis bli Jon vår lilla solstråle igen.. droppen var när en av vikarierna som varit där ett tag sa till mig(vår dotter hade då varit där i nästan 5 månader) idag hörde jag L skratta för första gången… Så vi fick flyttat henne och nu trivs hon som fisken i vattnet, är nöjd och glad går och sjunger för sig själv, skrattar mkt osv, men vi har fått plats på Montessori och om vi vill kan hon börja i augusti. Jag tror verkligen på pedagogiken men vet varken bu kr bä??? Frågar jag vänner och familj höjer de på ögonbrynen, va skall ni flytta henne igen hon trivs ju och är nöjd nu? Visst har du gått på monte i Eslöv? Hur uppfattade du det i skolan? Jag har läst runt lite på nätet och många som är fd studenter som pratar om flummigt och rörigt, att de kunde mkt mindre än klasskamraterna när de kom till högstadiet? Hur kände du och dina kompisar?? Kanske inte relevant ta upp här men känner att jag inte riktigt litar på de svar jag hittar och du ger alltid så kloka raka svar… Kramar J

  2. Carin

    Vet att man inte ska kommentera kroppar men du ser ut att vara i ditt livs bästa form, inifrån och ut! Det strålar om dig!