Bröllopsinspo syrener – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bröllopsinspo syrener

Charles sover så det blev lite spontant jobb och kaffe på balkongen och eftersom syrenerna doftar om kring mig hela tiden tänkte jag att vi kan kikar på lite inspiration för bröllop med syrener…
 
 
 
 
När man gifter sig i maj är man oftast helt insnöad på pioner men det finns så många fler otroliga blommor och idag blommar ju syrenen på ett helt magiskt sätt så varför inte göra ditt bröllop till ett väldoftande rum? De finns ju i t ex vitt också om ni vill ha ett klassiskt bröllop men här kikar vi på de lila vackra syrenerna. Det bästa förutom att de är mätkiga, vackra och doftar gott? De kan vara gratis – så ni kan jobba med dem i överdåd!
 
 
 
 
 
 
 
Någon som ska ha eller har haft syrener på sitt bröllop?
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Melissa

  Hej! Nu vet jag att inlägget har lagts ut för ett tag sedan men jag tänker ändå ställa min fråga. Det är så att jag ska gifta mig juni 2018 och vill verkligen ha lila och vita syrener. Skulle du kunna ge förslag och sånt på hur man kan göra? 😊

  1. johannakajson
   JOHANNA KAJSON

   Det gäller att hitta någon som har syrenbuskar hemma som ni kan ta samma dag eller tidigast dagen innan – snitta dem med en riktigt vass kniv i lååång snitt likt rosensnitt och ställ i VARMT vatten och håll sedan svalt fram till den stora dagen. Syrener är kluriga blommor att ha då de sloknar snabbt så det gäller att vårda dem rätt 🙂 STORT lycka till!!

 2. Lina

  Älskar dessa inspirationsinlägg Johanna! Följer dig i alla sorter sociala medier och beundrar dig verkligen! Grym!

  Jag och tre vänner ska ha en stor fest på midsommar för att fira att vi alla fyller 25 år. Vi räknar med att det kommer ca 130 pers, familjer och vänner. Jag älskar allt som har med att planera och fixa inför bjudningar och fest, så detta är och ska bli så sjukt kul! Därför har vi några frågor till dig.. Snygg och enkel dukning för så många? Vad är dina tips? Bordsplacering ska vi ha och varje gäst ska få var sitt sånghäfte. Festen kommer hållas i vår ladugård, som är omgjord till festlokal. Tänker ta in blommor och annan grönska som pynt. Vi önskar också någon happening som överraskar gästerna. Men vet inte vad? Kanske mitt i middagen, när de kommer, mitt i dansen på kvällen. Skulle uppskatta det sååå mycket om du ville ta dig tid och komma med dina grymma tips.

  Kram Lina

 3. Bella

  Hej Johanna! Jag tycker så mycket om din blogg och er podd, håller tummarna för att ni snart känner suget efter att snickesnacka lite bröllop snart igen. 🙂 Jag har en (lite brådskande, haha) fråga som jag vet att ni pratade om i en podd, men som jag nu inte hittar svaret på. Jag är en del av värdparet på ett bröllop nästa helg och vill fixa en liten korg till brudparet att ha på färden mellan vigseln och festen. Har du några bra idéer på vad man kan ha i en sån korg? Bruden kommer att vara supernervös och kommer säkert inte äta ordentligt innan… Tacksam för tips! 🙂 Du är grym! 👊

 4. Jenny

  Jag älskar syrener och skulle gärna haft det om jag inte redan var gift och skulle gifta mig i maj:) Men verkar det inte lite svårt att planera? Ibland slår de ju ut i mitten av maj och ibland inte förrän långt in i juni. Eller kan man köpa det importerat?

 5. Tove

  Väldigt många reagerar kraftigt på syrener (framförallt inomhus) så vi valde bort dom på vårt bröllop. Men dom är magiskt fina!