Johanna Kajson

Bröllopsplanering del 3

Dags för del 3 i min lilla bröllopsserie på Tv4 Nyhetsmorgon och denna gången pratar vi ringar och svarar på frågor igen. (Del 1 hittar ni här och del 2 här).
 
 
 
Denna gången är det faktsikt två klipp så del två är här:
 
 
 
 Kära Martin Timell ville ju gärna prata pengar, onödigheter och tävlingshetsen kring bröllop och detta är rätt typiskt att man ändå undrar över – är det orimligt dyrt att gifta sig idag? Mitt svar är, som ni ser i klippet oven, NEJ. Alla får välja själva, jag älskar att göra allt ifrån stora miljonkronorsbröllop till att hjälpa brudparet som har en snäv budget med hur man kan till att skapa bröllopet TILLSAMMANS med sina gäster. Varför inte kollobröllop i dagarna tre där man tillsammans lagar maten, fixa pyntet och plockar blommorna? Hur personligt och mysigt som helst. En annan urkul idé är att man låter ett gäng gäster ta med sin favorittårta till dessertbuffén, några får ta med sitt favoritbubbel till brudskålen och sen kanske svärmor kan slänga ihop en stooor sallad och tärnan poppa popcorn till snacks.. Alla kan gör något och så stuntar man i bröllopspresenterna.
 
 
Tredje delen på checklistan hittar ni förresten här.
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej Johanna
  Jag är en bröllopsfantast av rang som äntligen ska få gå på sitt första bröllop i sommar (yey!). Jag skulle vilja påstå att jag är ganska inläst (och inlyssnad) på hur man planerar ett bröllop men inser nu att jag knappt vet hur man beter sig som gäst. Skulle inte du kunna göra en liten lathund på vad som kommer i vilken ordning för gästerna? Jag vet att alla bröllop är olika men kanske iaf för ett klassiskt bröllop? Och gärna en liten guide till de olika klädkoderna. Tack 🙂

 2. Anonym

  Hej Johanna! Ska gifta mig i augusti så älskar att du delar med dig av checklistorna. Har precis börjat lyssna på eran podd, super bra ju:) älskar alla tips!!! Tack tack:)

 3. En undrande tjej

  Hej, jag tycker väldigt mycket om din blogg och har läst den ett bra tag nu men jag har en fundering. Jag brukar läsa de bloggar jag följer via blogkeen och där finns din blogg med men inläggen dyker inte upp där alls… Är detta ett medvetet val eller har det blivit något fel någon stans? Jag tycker att detta är lite trist då det är ett väldigt enkelt sätt att läsa bloggar på och man behöver inte fundera över om man missat något. Men som sagt tack för en härlig blogg!