Johanna Kajson

Hon är här!!

Jaa, hörreni. Jag har haft lite svårt att blogga sedan i torsdags då jag äntligen blivit moster till en underbar liten tjej och jag ville invänta att berätta det för er tills syrran hade hunnit berätta för alla de önskade. Såklart. Men i onsdags umgicks jag och Charles med min powersyster och hennes man hela dagen medan värkarna så sakta drog igång och i onsdagskväll var jag så pirrig så jag höll på att dö för då började allt öka. Och sedan väntade en sömnlös natt i väntan på updates (som vi fick då och då) och efter att de åkte in till BB runt 04 på morgonen var jag ett vrak för jag tänkte så mycket på min älskade syster, sände ut starka, kärleksfulla tankar och hoppades att hon var så fokserad, avslappnad och stark som hon önskat. Jag fick sista updaten vid 09 på morgonen och sedan var det tunga timmar tills 15-tiden när smset kom att dottern äntligen anlänt och att alla mådde bra. PHUUU, ÄLSKADE LILLA TJEJ – VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN!! Och älskade, världens bästa syster, herregud vad stolt jag är över dig, mäktiga powerwoman och fantastiska powermaman. Jag älskar dig!
 
Ungefär samtidigt som min systerdotter såg dagens ljus så gick jag själv sönder så nervös och orolig jag var, jag grät så mycket mella 14 och 15 och tänkte på hur tufft det måste varit för min syster, undrade om allt gick bra och önskade av hela mitt hjärta att de mådde bra alla  tre. Och lilla, tuffa tjejen föddes vid 14 och mådde precis hur bra som helst, herregud så söt hon är. 
 
Som ni förstår är detta det enda jag kunna tänka på och leva för sen dess, haha. Och redan i lördags fick jag träffa dem några timmar efter att de kommit hem. Krama min starka (och pigga och fräscha!!) syster, hennes man och pussa på denna älskade lilla tjej som jag längtat så länge efter. 
 
Älskling, välkommen till världen!
 
Moster Jojo med lilla ursöta tjejen som jag kallar sötnöten så länge… 
 
 Charles och Rickard fick också träffat dem i lördags och Charles tjöt av glädje när han fick pilla på det lilla livet, haha. De kommer få hänga en hel del närmsta tiden kan jag säga. Jag var där igår också och mös och fick höra hela förlossningsberättelsen. Coolt.
 
Slutligen – grattis till mig själv. Jag har blivit moster. Moster Jojo, herregud vad mäktigt!
 
 
Ni kommer ihåg gillahjärtat va?


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Men åhhh!!! Stort, stort GRATTIS till moster Johanna och till systern din som blivit mamma! Åh, jag sitter här alldeles rörd och tårögd av din berättelse ❤️ Vad fantastiskt underbart att allt gick bra efter de nervösa (och många) timmarna! Grattis igen! Kram ❤️

  2. Elin

    Men åhhh!!! Stort, stort GRATTIS till moster Johanna och till systern din som blivit mamma! Åh, jag sitter här alldeles rörd och tårögd av din berättelse ❤️ Vad fantastiskt underbart att allt gick bra efter de nervösa (och många) timmarna! Grattis igen! Kram ❤️