Du får ledigt – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Du får ledigt

När vi landade så spöregnade det men i eftermiddag bytte Stockholm skepnad och våren kom minsann så jag satte Charles i bärselen och gick ut på promenad i solen. Det pirrade i hela kroppen av lycka så härlig luft det var. Först möttes vi av denna spexiga konst vid vår park:
 
De har tryckt igenom vita plastmuggar i ett staket och skrivit texten “du får ledigt idag”. Tror det får många Vasastansbor att le när de ser det. 
 
Sen gick vi in i parken för att se om isen hade blivit till en fotbollsplan. Det hade den och det är ju ett säkert vårtecken. Det och att de sopar bort grusen så sakta från trottoarerna. Åh, sköna vår du är så välkommen!
 
Och nu kom precis Rickard hem, fördelen med att ha flyttat nattningen av Charles från 19 till 20 är att de kommer hinna ses de dagarna han jobbar någon annanstans också. Vi får se hur länge vi stannar på 20 för det är helt klart att få en extra timme på kvällen för att hinna med men å andra sidan går jag hellre upp 07 än 06 och skippar vakentimmarna när C är pigg på natten. Det får det vara värt, senaste tre nätterna har han inte haft någon vakentid utan bara vaknat till och kunnat sövas om på ett par minuter varannan timme. Det är liksom GULDNÄTTER för oss just nu. Håller tummmarna för att det fortsätter så. 
 
Nu ska jag gå ut och läsa saga med killarna innan det är läggning. Ha en fin kväll!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Hoppas det vänder nu, vi hade lika jobbiga nätter som ni men från 10 månader började han magiskt att sova 19-06 med Max ett miniuppvak! Alltså du förstår ju hur livet vände, hehe! Nu är det bara tacka för varje bra natt!! Kram du fina krigare!

  2. AM

    Våran kille har faktiskt också sovit bättre senaste nätterna och längre på morgonen! Tjoho för sommartid 😀

  3. Tess

    Men så skönt hoppas det håller i sig! Här tror jag att separationsfasen kommit igång på riktigt för vår lilla dam för det är paniiikskrik vid nattning och även nu när man tar upp henne så slutar det inte. Och i natt var det enda som hjälpte bärselen för att sen vid 03.30 gick äntligen vällingen i och hon kunde somna bredvid oss till morgonen. Men Puhh alltså, gallskrik och sådan panik i timmar. Stackars stackars liten. Hoppas det är det som C gått igenom och att det nu är över.