Johanna Kajson

Ett tips till…

 
Förresten, när de ändå är igång och gör stockar till era hörnor (som vi titade på igår här) kanske de kan göra några 2cm höga runda plattor som du kan ha i mitten på borden som underlägg för blomsterarrangemangen där? Eller varför inte 100 underlägg – en till varje gäst?
 
 
 
Fint va??
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej Johanna!
  Jag ska vara toastmaster på min systers bröllop i maj och vi sitter nu och ska sätta schemat för festen – det är rätt knepigt och jag kan tänka mig att många både brudpar och toastmasters funderar på den här frågan.
  Vårt största frågetecken är "När ska vi servera tårtan"? De ska ha både efterrätt och sedan tårta.

  Jag undrar helt enkelt om du skulle kunna tänka dig att skriva ett inlägg om hur man kan tänka gällande upplägget att festen och när man ska servera tårtan?

  Tack på förhand!

  Mvh Sara

 2. Paula

  Hej! Tack för en fin blogg. Jag ska gifta mig i maj i år. Tänkte därför fråga om ett råd ang hur ni brukar göra med präst. Vi ska gifta oss ute men vill ha präst. Vi har bokat, men kyrkan är hård på att då ska tiden vara 17.00. Vi hade önskat kring lunch då både vi och närmsta familjen har småbarn som vi vill ha med under hela firandet. Har du nåt tips hur man kan kringgå detta eller vet du nån bra präst i Helsingborgstrakten som är lite mer flexibel (tänkte eftersom du är skånetös) 😊. Tack på förhand!