Johanna Kajson

Trötthetshäfta på NK

Mötet på NK var otroligt spännande men jag hade någon slags otydlighets-tunghäfta emellanåt pga sömnbristen vilket ledde till att ord smälte ihop i min otydliga skånska som annars är så tydlig. Attans! Det här med att hoppa från pyjamas och mammaledighet till businessmöten i klackar hux flux brukar gå mycket bättre.
Ja, ja, nu ska jag hem och gosa med busungen en sväng till innan jag ska ge mig på lite mer jobb när han har sitt nästa sovpass. Drömmen vore att få till ett yogapass idag också men jag är ödmjuk inför den uppgiften…
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Jag är en sån där tråkig bloggläsare som läser varje dag men som aldrig kommenterar, men nu känner jag att jag måste! Jag blir otroligt ledsen när jag läser det Lisette har skrivit! Jag tycker att du har en otroligt viktig blogg Johanna! Du skriver ärligt och verkligt om hur det är att vara förstagångsförälder. Det är alldeles underbart och kärleken till den lilla är så ofantligt stor (min lilla tjej är nu 6 mån). Men det är också otroligt jobbigt ibland och sömnen är en av de största bitarna för vem får inte panik när nätterna då man blir väckt stup i kvarten ALDRIG tar slut. Jag tycker att det är SÅ tydligt att du älskar din som över allt annat och jag tror att han är älskad av så många utifrån det vi får läsa här. MEN det är viktigt att ta upp de bitarna som är tuffare och sånt vi förstagångs inte har någon aning om hur man gör (allt ifrån hur och var man börjar i djungeln mat, hur man klär på en liten i kylan till hur frustrerande det är och hur dålig man kan känna sig som mamma när man inte får sova). Återigen din blogg är viktig! Viktig för oss alla som är vilsna och det är alla som gör detta för första gången. Jag tycker att det är så fint att det annars är en så fin och peppande stämning här när folk delar med sig i kommentarerna! Jag tror att du är en fantastisk mamma! Och tack för att du många gånger har hjälpt mig!

 2. Lina

  Läser ofta men kommenterar sällan. Men nu måste jag!
  Hallå, tycker det är toppen att du skriver om båda sidorna. Sitter här med en 8 veckors liten tjej och helt ärligt har de första veckorna varit riktigt riktigt jobbiga. En liten som skrikit nästan 12 h om dagen… Då hjälper det inte med nån tacksamhetslista! (Tack och lov mycket bättre nu) MEN jag älskar henne mer än något annat!
  Tycker du skriver otroligt fint om din lilla kille och det märks så tydligt hur mycket du älskar och vill honom väl.

  Tycker det är toppen att du delar med dig! Stor pepp kram!

 3. Alexandra

  I mina ögon lyser det genom hela din blogg hur mycket du älskar din son och hur glad du är över att vara mamma!
  Du verkar vara en glad, härlig och vettig människa och jag älskar att du delar med dig av alla sidor på bloggen.
  Du är grym!! KRAM

 4. Lisette

  Detta kommer säkert misstolkas men jag hoppas du förstår mig rätt.. Du framhäver ett väldigt missnöje med att vara förälder. Varje dag är det ett inlägg om hur trött du är, din son vill inte sitta i vagnen, att Charles är mammig etc. Jag har själv en son, 1,5år är han så jag VET att det är jobbigt och vissa dagar vill man bara skrika rätt ut av olika anledningar! Men det jag vill komma fram till är att försök att fokusera på det positiva. Det är väldigt mkt fokus på allt negativt. Om du försöker va positiv så kommer du må bättre, automatiskt bli lite piggare och fungerar inte det så säg ifrån till din sons pappa. Att du måste ha ett break. Familjen är viktigare än jobb, oavsett position på arbetet.. En missnöjd förälder är en missnöjd bebis. Skriv ner 5 saker varje kväll som du är tacksam för, och tänk inte ens på att du inte fick sova natten innan eller så. Bara saker som förgyllt din dag på ngt vis, ex Charles skrattade så han kikna, Charles åt bra med lunch idag, ja du fattar. Så lurar man hjärnan lite 😉 Hmm får säkert en massa skit nu men svårt att få fram hur man menar i skrift. Oavsett, du gör alltid ditt bästa, ha det i åtanke under dagen..

 5. Angelica Lagergren

  Jag är likadan, man är ju liksom lite suddig i hjärnan(?!) när man är hemma mycket. Jag tänker innan att det ska bli kanon men sen känner jag mig liksom lite slö… När jag började jobba igen efter att jag varit hemma med Alice var det så i någon vecka ungefär, sen hade jag kommit in i jobbet igen. Du är grym Johanna! <3 Kramar A