Johanna Kajson

Tacksamheten för flexibilitet

Jag är SÅ tacksam att min mamma har ett jobb där hon kan jobba hemifrån oss några timmar här och där under veckorna så jag får lite hjälp och avlastning. Hon kommer ofta mes lunch och när C sover kan hon jobba och jag hinna fixa med annat. Idag sprang jag en runda (gick bra efter uppehållet, phuu) och imorgon ska jag iväg på ett spännande möte med NK.
Dessutom älskar Charles när mormor är här, idag kröp han in under hennes stol och satt där en lång stund och funderade på livet, haha.

Nu ska vi ut på en liten kvällsrunda innan Rickard äntligen kommer hem. Hoppas på sömn inatt så jag är hyffsat fräsch till mitt möte imorgon… Spännandeeeee!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. EmmaB

  Är så mysigt med mormor o morfar. Mina föräldrar går snart i pension o om jag känner dem rätt kommer dem åka upp till oss flera flera gånger 😊

 2. Helena

  Åh vad skönt! Våra barns mor och farföräldrar bor i andra städer och de är verkligen inte av den generationen att de är mormor/farmor/morfar/farfar på det viset som jag minns att mina mor och farföräldrar var. De har fullt upp med resor och jobb och vänner, och det är ju såklart underbart för dem. Men ÅH vad jag önskar att vi kunde få lite hjälp ibland. Det behövs inte en hel helg eller nåt, men som du säger några timmar på dagen då och då. Jag kan verkligen räkna på ena handens fingrar de gånger de har suttit barnvakt. Barnens morfar firade jul med oss i år och sa då "jag har redan gjort mitt med barn" (menat alltså att han var pappa åt mig och min bror). Suck! Njut av din mamma Johanna, underbart med en aktiv mormor👍💕

  1. JOHANNA KAJSON

   Åhh jag njuter verkligen!! Hon jobbar oxkså heltid och reser och flänger men fördelen är ju att hon reser till hur Stockhom i jobbet (de bor i skåne) så jag kan få lite avlastning!! Nej denna generationen är verkligen inte som våra mor och farföräldrar var!!

 3. Tess

  Win-win för alla parter. Min svärmor har precis gått i pension och när hon kommer hem från sin resa om en månad hoppas jag att hon kommer att vilja spendera mycket härligt tid med sitt barnbarn och att jag vissa gånger kan få lite me-time och bara vara, andas och komma tillbaka efter en timme eller två och vara världens bästa mamma till vår dotter igen :). Lycka till på ditt möte imorgon!