Johanna Kajson

Paus på gymmet

Jag försökte sova men det gick verkligen inte, jag har tappat förmågan att sova på dagarna hur mycket jag än försöker och det är så synd för det räddade verkligen mina extremt dåliga nätter. 
 
Och på tal om det – TACK för alla era kommentarer. Det är nog inte bara jag som uppskattar att höra era berättelser utan vi är ett helt gäng här på ungafrukajson.se som älskar att läsa och höra hur andra har det. Det är tack vare att NI tar er tiden att kommentera som vi får ihop vår lilla community där vi kan lära oss nya saker, peppa varandra och utvecklas. Så, HURRA för er!!
 
Hur som helst så kom mamma över och skickade iväg mig till gymmet och det var det näst bästa jag kunde få (sömn hade varit bättre såklart men det GICK ju inte – provat tre gånger idag!!) så nu är jag hemma igen starkare och liiite återhämtad av pausen. Som vanligt så körde jag rygg, armar, mammamage och lite ben.
 
 
 
Jag har tappat löpningen lite eftersom jag blev så dunderförkyld när vi åkte till Mexico men i helgen ska jag försöka komma igen och köra en runda. Det är ju en månad sedan så det gäller att börja försiiiiiktigt och SAKTA så det inte känns tungt och tråkigt, ska backa till 30 minuter och springa så sakta jag bara kan så hoppas jag att det känns peppigt ändå! 
 
Hur går det för er andra som var sugna på att börja springa enligt Haag-metoden?
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Började springa i höstas o det kändes verkligen skitkul och var så pepp. Åkte dock i början på dec på lunginflammation, så har inte fått träna knappt… Tar promenader tills jag är helt återhämtad… Suck på det!! Men men… Bara ta nya tag efter det! 😊😊