Johanna Kajson

Dinnernight

Vi var ju på middag hos Isabella och Odd igårkväll och jag dog lite av tre saker. 1. Odd matlagning – jag svimmar lite när jag tänker på förrätten från igår eller såsen till varmrätten. Jag skulle kunna äta förrätten idag, imorgon och hela veckan också för det var något av det godaste jag ätit! 
 
Rickard och superkocken för kvällen med huvudrätten på bordet.
 
2. Isabella och Odd som tvåbarnsföräldrar. Som vanligt så blir jag så jäkla imponerad av dem och igår hann Isabella lära mig flera nya saker om föräldrarskap igen – som alltid när vi ses. De är så lugn, trygga, busiga och kärleksfulla som föräldrar. 
 
Okej, här är förrätten… Ahhhh ge mig den igen!
 
Och sen 3, huset. HUSET!!! Gissa om jag också vill ha ett hus nu, det kryper i hela kroppen av hur härliga ytor de hade och hur mysigt det var i området. Jag har aldrigt trivts så bra i Stockholm som jag gör nu och jag älskar Vasastan men åh vad jag vill ha ett hus nu…
 
 
 Charles var vaken heeeela kvällen (6h i sträck, rekord!!) och har en ny idol i livet – Gillis! Han var helt tagen av honom och skrattade, försökte härma och följa efter Gillis hela tiden. (Gillis och Sally sov när vi kom men såklart så kom Gillis nyfiket ner en stund senare på kvällen och fick också vara med eftersom Charles var vaken.) Det var riktigt coolt att se Charles med honom och Gillis är ju en fantastisk storebror som visade, lekte, delade med sig och kramades. Imponerande!
 
 
Nu ska jag byta om och åka tll bröllopsmässan för tredje dagen. Efter livepoddandet kommer jag kasta mig in i taxin och åka hem för att ta ut killarna på vår första pulkaåkning tillsammans! Åh vad skönt det ska bli att vara lite lediga tillsammans några timmar. 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Låter som en kanonkväll! Är det något som Isabella lärde dig som du vill dela med dig av:)? Har själv en liten kille på 6 mån. Hur är Charles som barn? Enkel att ha med på aktiviteter, middagar mm? Ha en fortsatt fin helg! Kramar