Dags att prova mackor – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Dags att prova mackor

Idag var det dags för mack-premiär för Charles minsann, spännande! Ni tipsade så bra om ljust bröd så de blev hönökaka med smör på hälften och leverpastej på hälften. Det blev en hit med smör minsann och några små pyttemackor med leverpastej gled också ner till slut efter lite rysningar, haha.
 
Kladdfritt och smulfritt liv när man har småbarn? HAHAHAHAHA, såå mycket jag tyckte och tänkte innan jag fick barn om hur jag hoppades att vi inte skulle ha det si och så som alla säger. Jag ber ödmjukast om ursäkt till alla jag sagt sådant till och förlåter mig själv för att jag inte gör så som jag skrev i min lilla bok att jag skulle göra. Jag vet bättre nu.
 
Idag ska jag till gymmet och köra ett styrkepass på lunchen när mamma kan passa Charles. Jag har inte tränat på en vecka och det känns verkligen, även om även jag inspirerades av Isabella och körde ett pass yoga igår här hemma. Haha, jag tycker det är så spännande hur inspirerad man kan bli av bloggar – även om Isabella är min vän så vet jag inte huuuur ofta jag läser hennes blogg och det rycker till i kroppen för jag bara måste testa/ göra något hon skriver om.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Men heja Charles! Tänk att de kan äta mackor nu, det är helt sjukt. Var är våra små bebisar? Haha, jag önskar jag hade skrivit ner allt jag minsann aldrig skulle eller skulle göra precis som tidigare…. Haha, många saker som jag gör en pudel på och kommentaren jag avskydde tidigare, gillar jag kanske inte fortfarande MEN förstår den "du kommer förstå den dagen du får barn". Haha! Lycka till med träningen idag och visst är det fantastiskt att bloggar kan inspirera så.