Mot Mexico! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mot Mexico!

We made it to Arlanda!!! Phu, och nu har vi checkat in allt bagage, växlat pengar och tagit oss igenom securityn och allt har faktiskt gått riktigt smidigt! Charles somnade i bärselen precis så vi ska dricka lite kaffe innan vi boardar vid 09:20.
Vi hörs imorgon från Tulum gott folk!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tess

  Åh alltså den sista bilden på dig och Charles <3 !!! Den är så mycket kärlek! Blev själv sugen på att skaffa barn när jag såg den haha! Går inte att ta miste på dina känslor för den lilla guldklimpen 🙂 Hoppas ni får en härlig resa!

 2. Ellen

  Men orkar ens kommentera din bitter*%# "Anonym" så mkt avundsjuka bakom det. Johanna, önskar dej och din underbara lilla familj en fantastisk semester! Jag flög första gången med min 3v bebis och har sen dess flygit 2ggr till, lika stor risk att bli smittad ute i julhandeln i Sverige, ellet ett besök på BVC. Sele så bebis är nära en och handgel är superbra för att det ska kännas mer "säkert". Sen det med barnmat/ersättning har inte varit några problem, dom har värmt upp åt oss, till och med gett en haklapp! Vi har rest business men kan tänka mej att dom är lika hjälpsamma även om ni åker economy. x

 3. Elisabeth

  Åååååh Tulum!!! 🙂 Hoppas ni får en helt fantastisk resa. Vi var där för två år sedan och vi kommer definitivt åka dit igen. Jag är gravid omed BF 6 juni 2016 så det är så roligt att se vad ni hittar på och tänka att vi om ett år har en lika stor baby. Kanske åker vi också till Tulum över nyår nästa år … hmm.. 🙂 Ska ni vara i Tulum hela tiden eller kombinerar ni med något annat resmål? Ha det nu helt fantastiskt och skit i bittra kommentarer! 🙂 Kram Elisabeth

 4. EmmaB

  Men Anonym hur kan du skriva att deras behov är viktigare än sitt barn bara för att de ska åka på en resa? Då har du inte läst denna blogg. Om du nu tycker så håll det för dig själv
  Sjukdomar kan du få hemma i Sverige också. Då är mitt äldstas barn behov också viktigare än mitt andra för han får gå 12 timmar i förskola/veckan och oj vad han drar med sig sjukdomar till både mig o lillebror.

 5. Maria

  Hoppas ni får en fantastisk semester, Mexico är ett underbart land med underbara människor. Även om flygresan kan bli lite dryg så far inte C illa av det och glada och harmoniska föräldrar är det viktigaste för honom. På en resort som de i Tulum riskerar han heller inget som han inte skulle riskerat i Sverige!

 6. Anonym

  Jag förstår inte varför man riskerar så mkt (sjukdomar o dylikt) o åker så långt med en sån liten… Ert behov är visst viktigare än Charles!