Vintervitt – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vintervitt

Jodå, hv71 vann och Charles sov när jag kom hem men det var faktiskt för tufft för mig att vara iväg. Det får dröja innan jag utmanar mig så igen. Det kändes för tidigt i hjärtat och det var det också men jag är ändå glad att jag testade – nu vet jag och allt gick ju bra. 
Det gick dessutom hål i isen så vi fick sitta och vänta 20 minuter extra på att matchen skulle gå igång – så tråkigt! Men då roade vi oss med popcorn och att försöka få till en gruppbild.
Idag vaknar vi till ett vintervitt landskap och vi ska visa Charles snö för första gången innan vi kör upp mot Stockholm igen. Nu ska vi ladda om för Mexico!!
På tal om Mexico – kan man skrapa frukt och ge Charles där? Han har smakat banan, äpple och kiwi här hemma och vi bor på fint hotell så maten är bra liksom. Ge mig era bästa tips (vi tar med gröt, burkmat och ersättning). 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Skönt att allt gick bra med barnvakt, men jag tycker du ska försöka lyssna på ditt hjärta i fortsättningen och göra det som känns bäst för dig och din familj. Det finns inget egenvärde i att vara "klok och tänkande" och vara borta från bebis om man inte riktigt vill det. Jag vet att det är klyschigt, men det är en så kort tid i livet som bebisen är så beroende av sina föräldrar, och andra anknytningspersoner i all ära, föräldrarna är ändå oftast det mest trygga för så små barn.

  Jag tycker det är roligt att följa din blogg, din kille är i stort sett lika gammal som min yngsta son 🙂 Hoppas ni får en superhärlig resa och att flygningen går bra!

 2. Helena

  Ja, det är ju samma. Så länge ingen skurit i det så ska det vara ok! Ett tips är att ta med en diskborste och diskmedel för att diska flaskan mm. Det är sådant man brukar glömma och sen sakna 🙂

 3. Helena

  Regeln brukar vara att frukten ska ha skalet kvar. Så tex en banan med skal kan skala själva och ge honom. Det har med att göra att det kan finnas bakterier mm på skärbrädor och knivar i köket. Hoppas ni får en härlig resa! Vi åker till Jamaica om 5 veckor med vår 3,5 åring och bebis i magen och det ska bli så galet härligt 🙂 kram Helena