Hyacinter och vänner – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Hyacinter och vänner

Tjoff sa det så var denna helgen borta, så blir det ju när man är i Skåne och flyger upp till Stockholm och drar iväg raka vägen på julbord med vännerna. Ja, vi hann ju inom lägenheten och slänga in grejorna och sedan vidare till affären för att köpa lax såklart men sen hamnade vi hemma hos Martina och Mike där hela gänget var samlat längst ett långbord. Martina hade lyckats perfekt med att tajma så hyacinterna blommade och tillsammans hade vi en så himla mysig kväll med mycket skratt, vin och whiskey.
 
M
Så fint att sätta ljus i årets vackra glöggflaska.
 
Charles somnade på soffan och snarkade sig igenom de mest högljudda diskussionerna och skratten och vi var inte hemma och somnade förrän vid 02. Det kallar jag en superkväll med våra vänner!
 
 
Och idag har i haft långfrukost, ätit lunch med syrran och hennes man och jag har varit iväg och sprungit mina 35 (!!) minuter i blåsten. Och packat upp såklart. Nu ska Rickard iväg till gymmet och jag och Charles ska se dagens julkalander – tittar ni? Vad tycker ni?? Den är ju rätt omtalad… Jag älskar själva programmen men saknar sagokänslan – en julkalender ska handla om julen, längtan efter jul och man ska bli nyfiken på vad som händer bakom nästa lucka. Detta är mer en riktigt bra, kul och intressant serie tycker jag.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.