
200 g mjölkchoklad
1 påse dumlekola
2 dl mini marshmallows
1 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter
Flingsalt
1.Smält chokladen på låg värme i vattenbad.
2.Klipp dumlen mitt itu och blanda samtliga ingredienser utom flingsaltet i en skål.
3. Lägg rocky roadsmeten på bakplåtspapper på en bricka, toppa med lite flinsalt och låt stelna i kylskåp.
4.När chokladen har stelnat kan du skära upp små bitar och lägga i en fin burk.
Världens mumsigaste pepparkakspops
1 pkt Ballerina pepparkaka
100gr philadelphiaost
150g mjölkchoklad
1. Mixa kexen till smulor (lättast är att först krossa dem med en mortel eller liknande och sedan mixa i mixer).
2. Häll i philadelphiaosten och mixa till en smet.
3. Rulla små kulor av smeten och lägg på en tallrik. Låt kulorna stelna i kylen eller frysen.
4. Smält mjölkchokladen över vattenbad. Doppa kulorna och lägg i små formar eller på en bakplåtspappersklädd plåt och låt stelna i kylen.

Hej Johanna och tack för en härlig blogg med mycket kloka funderingar och resonemang kring föräldraskap och bebis. Jag är hemma med en snart 2-månaders liten tjej och har sån ångestkänsla över att hon växer och blir större! Visst är det fantastiskt kul att hon utvecklas och är mer med, men samtidig vill jag stanna tiden och ha henne som gosbebis föralltid. Blir typ ledsen när vi har varit på BVC och hon har gått upp i vikt. Är ju helt knäppt, vilket jag inser! Hur känner du kring Charles och att han blir äldre? Kram