1a advent: En bild på dig från i år som symboliserar vem du är – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

1a advent: En bild på dig från i år som symboliserar vem du är

Glad första advent mina vänner, idag tänkte jag att vi tjuvstartar min julkalender (vill du vara med? Kolla in här) med en första bild som är tagen i år som symboliserar vem du är. Jag ville visa en bild på mig och Charles för just i år så känns det viktigt att visa på att jag är mamma. Mamma tilll vår efterlängtade Charles som äntligen kom till världen i juni efter lite kämpande och några IVF-försök. Tänk att 2015 var året jag fick lägga upp en bild med mitt barn för att symbolisera vem jag är – otroligt stort för mig!
 
 
 
Dessutom visar bilden att jag älskar julen, där är hjärtan med för kärlek, och den är faktiskt tagen på NK som får symbolisera att jag gillar fina saker. Det som saknas är väl bröllopskoordinator-biten men där finns ju faktiskt bröllopsklänningar på NK också, haha.
 
 
Svårare än så behöver en lucka inte vara mina vänner, nu hoppas jag att ni kommenterar här nedan med en länk till era inlägg så jag får lära känna er genom er första bild! För er som kör julkalendern på instagram kan ni väl skriva här nere vad ni heter så jag kan följa er??
 
 
Detta är en del i min julkalender – vill du också vara med genom din blogg eller instagram så kan du läsa mer här.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.