Den perfekta tjejkvällen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Den perfekta tjejkvällen

Igårkväll mötte jag upp Fanny och Isabella för tjejkväll och vi var på Spa by us som hade öppet hela spaet bara för oss, hur lyxigt som helst!! Jag har aldrig varit där men blev helt kär i stället så jag bokar ansiktsbehandligt snarast möjligt igen!
 
De har en bubbelpool och relaxavdelning man får hänga i efter behandlingen så man verkligen landar i kropp och själ och det måste jag säga gjorde att massagen gav ännu bättre effekt.
 
Jag tvingade tjejerna att köra Victorias Secret foto innan vi hoppade i poolen, haha. Jag tvingdae dem att gå på catewalken också och göra slängpussar – hur kan något sånt var sååå kul?
 
 
 
Jag tog en helkroppsmassage och är som en ny, mjuk människa i kroppen idag nu när jag är på väg till mammamagekonsultationen ni tipsade mig om. 
 
Hur som helst, såna här spa-tjejkvällar vill jag göra oftare så jag frågade om de tar möhippor och/ eller brudar med sina tärnor och de bokar av hela stället för er om ni är 4 eller fler. Det hade jag lätt bokat in med mina tärnor någon av de sista dagarna i bröllopsveckan. Så ett hett tips till er som planerar möhippor eller kanske en heldag med dina tärnor – spana in  Spa by us 
 
 
Nu blir det mammamagekonsultation, håll tummarna för att allt ser bra ut!!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Måste bara tacka dig. Har börjat löpträna så som du. Sprungit 14 min, så nästa gång blir min fjärde gång. Du peppar. Fortsätt vara den du är!! Ha en jättebra helg😄