Övertrött & ännu en spakväll – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Övertrött & ännu en spakväll

Jag och Charles har varit ute på promenad, köpt mossa och lunch och lite annat fix och trix men han vägrade somna i vagnen så nu är vi hemma och jag har en nästintill övertrött liten kille som varvar runt i sängen här. Det är så kontigt det där med att vara övertrött – att man är så trött så man får energi liksom? Känner ni igen det i vuxen ålder också?
 
Fånga näsan och munnen är det roligste han vet när vi ligger här, haha. Starka små nypor kan få ett riiiktigt bra grepp kan jag säga!
 
Så fort han somnat ska jag se gårdagens Bachelor, ahhh. Det är SÅ spännande. Blir helt knäpp!!! Hoppas det kommer en säsong med Bachelorette sen och att de castar lika bra för Pär är ju riktigt amerikansk i sitt koncept att vara i denna rollen. Så kul att ni är fler som följer, skämskudde och gapskratt om vartannat.
 
Och ikväll, vet ni vad jag ska göra då? Gå på spa igen minsann, hurra! Först en massage och sen bada lite bubbelpool och snacka skit under en tjejkväll. Snacka om ultralyx med spa två dagar i rad, herregud.
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Va kul att du följer Bachelor. Det gör jag med, fasen vad pajigt det är men kul! Vilken är din favorit? Kan du inte göra ett bachelor-inlägg? 😀

  2. Johanna

    Hej,
    Jag såg att du under din graviditet tor bilder i polaroidfotmat. Jag undrar vad du använde för kamera och vart du fick tag i de klassiska fotopappren? Vi ska ha namngivning och tänkte att gästerna ska ta bilder på sig i sitt sällskap och sedan klistra in i en gästbok tillsammans med en hälsning till vår son. Här du något liknande förslag om vi inte skulle få tag på någon polaroidkamera? Du har ju så mycket bra tips och trix för olika små evenemang 🙂