Bästa dejten – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bästa dejten

Gud vad mysigt och skööönt det var med en sån lugn dejt igår! Precis när jag började promenera ner mot stan för att möta upp Rickard kände jag att vi skule bokat någon restaurang istället så jag hade fått klä upp mig och piffa och ha lite pirr i magen. Jag traskade liksom ut i regnet osminkad och i träningskläder och kände mig rätt trött och matt efter senaste två veckornas läkarbesök och psykologavslut. KUL TJEJ tänkte jag för mig själv…
 
MEN. Sen kom jag fram till min make som sken upp i världens leende när han såg mig och vi gick till gymmet och tränade ihop och hade superkul och jag fick känna mig lite stark igen och därefter plaskade vi ner i poolen en lång stund. Jag kände hur varenda muskel tackade mig för att vi var på SPA istället för någon fancy restaurang!
 
 
Vi tog ett glas bubbel i baren innan vi gick vidare ner til de varma källorna där vi låg en lång stund och vilade till de stängde stället typ. Gym & spadejt kan jag verkligen rekommendera. (Eller biodejt, sitta i mörkret och hålla handen men slippa tänka eller prata är mysig återhämtning det med.)
 
Hemma hade det gått superbra med lek och bus, pyjamas och välling och nattningen…. Tills 45 minuter innan vi kom hem då Charles helt plötsligt vaknade otröstlig och det höll mer eller mindre i sig tills vi kom hem. Stackars barnvakter och stackars Charles, phuuu. Så länge tror jag aldrig han har gråtit i sträck och det är väl lite min skräck egentligen när man lämnar honom, för allas skulle liksom. Men superbarnvakterna klarade det galant och Charles somnade i min famn när vi kom hem och sov rätt schysst inatt faktiskt. Alla glada och nöjda!
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.