Bröllopskoordination live med gäster – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bröllopskoordination live med gäster

Ni vet ju att vi hade bloggaren Jessica (som vann årets föräldrarblogg i år, hurra och grattis!) och hennes fästman i studion för några veckor sedan och idag släpps äntligen avsnittet där jag bröllopscoachar dem live! Jessica är ett sånt fantastiskt, spralligt energiknippe och hennes fästman Ibbe har nog Sveriges bästa radioröst… Efter att de hade gått hem ville jag liksom att Mia och Ibbe skulle ha en egen podd bara för att lyssna på deras underbara röster!!
 
Främsta tipsen för er som ska börja planera nu inför 2016/2017 som dyker upp i podden?
 
– Gör en priorteringslista där ni kommer fram till vad som är viktigt för ER och ingen annan
 
– Gör en budget genom att räkna på vad olika grejor få kosta – ta inte bara en summa ni hört att bröllop ska kosta för då blir det svårt att hålla den eller förstå varför olika saker kostar som de gör
 
– Ni behöver inte vara snäll mot någon annan er själva. Det är ER dag.
 
– Boka bröllopskvällar där ni planerar och undvik att prata om bröllopet däremellan. På så vis längtar man tills nästa gång och sparar ner saker man vill prata om/ inspirationsbilder/ idéer osv tills dess istället för att man slänger ur sig det en tisdag när den partnern har ont i huvudet och fräser tillbaka att hen är SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ DET DÄR JÄKLA BRÖLLOPET!! Inte trevligt för någon. Så bröllopskvällar med levande ljus och mys – det är  grejer det!
 
 
“Vardagsfesten har sina första gäster som får ställa frågor live. Jessica och Ibbe ska gifta sig och kommer med bra, relevanta och roliga frågor som vi alla tre försöker svara på.  Ibbe berättar om sitt speciella, roliga och underbara utdragna frieri och vi försöker hjälpa Jessica med hur hon ska välja tärnor. Budget diskuteras och vårt underbara blivande brudpar får massa tips av Johanna.”
 
 
Ni hittar alla poddar på Acast eller i er podcaster i mobilen som vanligt!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.