Sol i sinne – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sol i sinne

Oj vilken solig onsdag vi får här i Stockholm, det ser ju helt underbart ut med blå himmel och solskuggor på väggen, hoppas Charles är mer pepp på vagnen idag än igår så vi kan ta oss ut i friska luften och ladda energikontot med sol och en liten promenad!
 
 
Jag märkte igår att det var kallt helt plötsligt, lite vinterkallt liksom så jag insåg att jag nog får sluta brottas med Charles och hans lilla fleceoverall varje gång vi ska in och ut och istället ta fram en liten varmare åkpåse som man bara kan stoppa ner honom i. Mitt största problem nu är att hitta en fin och varm mössa till honom, vi har kört en tunnare från Livly men det räcker ju inte nu när det blir lite kallare tänker jag, sen tänkte jag alltid ha hans lilla fleeceoverall i en påse under vagnen så jag kan ta på honom den om han vagnvägrar och ska upp i selen. Det är ju en liten mellanperiod nu när han är så liten innan han behöver riktig overall. Får klura lite…
 
Ikväll bor Rickard borta så jag och Charles frågade hans mormor och morfar om de kunde tänka sig komma över på kvällsmat så vi får lite sällskap. Det kunde de och idag ska jag nog springa mina 29 minuter också, helst hade man ju gjort det i solljuset men det blir nog svårt om inte lilla mormoren kommer tidigare förstås. Jag har förresten bokat en konsultation för mammamage så de kan kolla av så jag fixar att fortsätta springa och vilka övningar jag ska komplettera med -tack för att ni var på mig om det!
Jag ler men man ser i ögonen hur trött jag är idag, jag försökte gå och lägga mig för att sova med Charles innan men jag kommer inte till ro för att somna. Jag är trött men kan inte sova, så hopplös känsla ändå när man faktiskt försöker ta sig tiden att sova ikapp. Men det är inte farligt att vara trött, bara störigt liksom. Lite solenergi kan nog få ögonen piggare, tror ni inte? Eller smink, haha.
Nu vaknar Charles, hörs senare med lite mer julpepp!
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. EmmaB

  Vi använde under mellan perioden en rånarluva i ull till lilleman. Kompletterar med en vindfleece mössa från po.p

  Nu har vi ibland minus tio så är annat klimat än i sthlm 😂

 2. Mia

  Ett tips är att använda ullfleece från exempel Nøstebarn (ekologisk) vilket är varmt, mjukt och gosigt! Finns både overaller och mössor där 🙂 Polyesterfleece tycker inte jag reglerar värmen/kylan lika bra som ullen och dessutom är polyester en riktig miljöbov.

 3. Sara

  Hej Johanna, hur vacker är du inte på sista bilden? GALET! önskar att jag såg ut så när jag var hemma med min lilla tjej som nu är 1 år. Var ska du på konsultation kring mammamage? skulle själv gärna gå.
  Tack för att du delar med dig så fint av allt och skriver om högt och lågt samt är otroligt peppande även om du själv har det tufft med olika saker. Du är grym! Måste också fråga vad du använder för eyeliner? du får alltid till den så fint tycker jag.

  Kram Sara

 4. Emma

  Newbie har en fin mössa som går över öronen, stickat utanpå och fleece inuti. Har samma problem som du, är jättetrött men kan inte somna. I natt var det så, låg vaken flera timmar utan att kunna sova och jag får då alltid en kraftig migrän när jag blir för trött. Så idag får jag kämpa med migrän tills den går över 😧

 5. Emma

  Newbie har en fin mössa som går över öronen, stickat utanpå och fleece inuti. Har samma problem som du, är jättetrött men kan inte somna. I natt var det så, låg vaken flera timmar utan att kunna sova och jag får då alltid en kraftig migrän när jag blir för trött. Så idag får jag kämpa med migrän tills den går över 😧