Låt dem äta kakor – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Låt dem äta kakor

Jag fyller ju 30 nästa år och klurar mycket på hur jag ska fira, vad jag ska ha för tema på min 30-årsfest (för tema måste man ju ha, det blir så mycket roligare då…) och när jag ska fira… Först tänkte jag att det var självklart att jag skulle hålla stor 30-årsfest i maj (14 maj närmre bestämt, 2 dagar innan jag fyllde år) men sen kände jag att augusti har blivit vår festmånad i vår familj så varför ändra på ett vinnande koncept? Det är varmare, Charles får fira 1 år i lugn och ro och jag har hunnit landa i att jag fyller 30 år lite mer… Dessutom har jag hela sommaren på mig att planera och pyssla och sånt gillar jag!
 
När min syster fyllde 30 så var temat Låt dem äta kakor, Marie Antoinette alltså och det var en varm julidag när alla gästerna gled in vackra som få i sina utstyrslar och vi hade lagt ut picknickfiltar i det grönskande gräset vid en sjö där det korkades upp bubbel och vi hade bakat ett gigantiskt kakbord.  Den eftermiddagen var magisk och framåt kvällningen hölls det kräftskiva under bar himmel och dans under stjärnorna hela natten… Kan man bara få kopiera det och göra en repris tack?
 
 
Kolla på detta gänget, hur vacker är inte denna bilden?!!
 

Mmmmmmuuuuumsssss
Mer av kakbufféen hittar ni här.
 
Och på tal om denna underbara fest så det precis den vi pratar om i dagens avsnitt av Vardagsfesten! Gillar ni glada, skrattiga poddar med inspirerande tips om fest så ska ni lyssna på dagens avsnitt tycker jag, förutom här i Acast-spelare så hittar ni den på Acast och er vanliga poddspelare.
 
 

“Välkomna till ännu ett avsnitt av Vardagsfesten. Vi har varit på Fåfängan i Stockholm där Mia gifte sig och hängde en lördag och minns Mias bröllop lite. Emilia hade en fantastisk Marie Antionette 30 års fest för ett par år sedan som ger oss massa inspiration. Det pratas kakbuffé, rosa hår, dans under bar himmel, champagne eftermiddag och temafester, eller varför inte temabröllop? I fråga bröllopskoordinatorn får vi frågan om vad man tusan har på sig på vinter bröllop. Strumpbyxa eller ej behandlas igen och vi försöker reda ut vad vi tycker i alla fall. Vi får också frågan om tips på mat när man inte har ett ordentligt kök i festlokalen – vi har tips!”

 

 

 

 
 
Titta så tjusig Rickard var i min gamla rock från tiden då jag var biljettrivare:
Lika kära då som nu.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gabbi

  Noooo…. Skrev långt och det försvann. Tror jag iaf så Aja börjar om 🙂 kollade igenom insta på taggen och det var såå fin fest!

  Förslag på teman: superhjälte tema, sagobokstema, röda mattan tema, James Bond tema!
  Superhjältar har jag haft och alla fixar det med lite fantasi dessutom går vad som nästan 😀 sagobokstema har jag besökt och det var också härligt. Men just röda mattan och James Bond känns som något som kan bli riktigt glammigt och kul 😀 ser framför mig massa kul man kan göra! Åh som jag älskar fest och framför allt Ä.L.S.K.A.R. Temafester 😀

 2. Gabbi

  Men va underbart det ser ut att vara! Har bläddrat igenom hashtaggen på insta tidigare idag också 😀

  Förslag på teman: superhjälte tema, röda mattan tema, James Bond tema, hmm… Superhjälte har jag haft och det var toppen för alla kan och bara fantasin sätter gränser 🙂 de två andra kan bli hur tjusiga och trevliga som helst och för dem ser jag framför mig direkt hur många saker man kan göra för att fixa temat och göra det ännu häftigare 😀 ska bli kul att se vad du hittar på! Ä.L.S.K.A.R. Temafester:D (juste, sagobokstema är en annan kul jag varit med på em sittning som hade!)