Time to run – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Time to run

Hurraaaaaa, idag sprang jag 25 minuter i sträck (började ju springa 12 minuter och har lagt på en ynka minut per gång jag varit ute och sprungit. Varken mer eller mindre och man får inte stanna ens för en sekund under löpningen men man får springa huuur långsamt som helst – Martina Haag metoden liksom.) och jag är så stolt och glad för att det går framåt och fortfarande är kul. Nu är det bara 4 runder till innan jag springer 30 minuter – vilken grej! Så pass pepp!
 
 
Att dessutom få springa i naturen här nere i Skåne var ju tusen gånger mysigare än att springa runt i stan… Gud vad jag längtar efter hus nu! Imorse drog jag på overallen över Charles pyjamas bara för att gå runt en stund i trädgården – att man liksom kan gå ut och få frisk luft utan att det är ett halvtimmesprojekt att ens ta sig ner och ut på gatan. Gud vad jag drömmer om ett hus men en stor lummig trädgård nära havet… Vi spanar och spanar men det är svårt att hitta det där huset vi vil ha på rätt ställe. Men någon gång så!
 
 
 
Tusen tack för all er feedback på bloggen – jag hör att ni vill ha mer bröllopsinlägg så det får vi komma igång med såklart. Både inspirerande inlägg och tipsinlägg men jag tänker att eftersom jag även jobbar med event och fest kanske lite såna tips också uppskattas? Lite senare idag ska jag visa er lite dukningstips inför halloween och allhelgona som jag gillar.
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag blev inspirerad av dig och tog mig också ut och sprang idag! Var sjukt länge sen. Men körde på mottot att man får springa hur lugnt som helst. Och vilken härlig känsla efteråt asså!