Vad vill ni läsa om? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vad vill ni läsa om?

Nu händer det spännande grejer mina vänner och medan jag fixar med det sista för att ge er en bättre blogg så hoppas jag att ni vill hjälpa mig med en grej.
Jag behöver veta vad ni gillar att läsa om, vad ni vill ha mer av och vad vi kan skippa…. Varför ni läser bloggen, vem ni tror mer skulle kunna hänga med oss här inne i vår lilla grupp och vad ni skulle önska av mig för att ni ska få en ännu härligare upplevelse?
Jag har helt ärligt aldrig haft en strategi när jag bloggat och mest blajat ut mina tankar och min vardag dag ut och dag in sedan jag startade bloggen men ni är så många som läser nu för tiden så jag känner att jag borde kanske vara lite mer nogrann med mina inlägg? Skriva färre men bättre? Eller gillar man att jag uppdaterad ofta även om det bara är “idag har vi hemmamys” och inget mer?
Berätta så ska jag försöka bli bättre!
Ni är bäst, all kärlek till er!
Ps, såå himla kul att jag tyckte förra inlägget om FIRO var superintressant men där inte kom in någon respons alls och noll likes på instagram, haha. Ni tyckte tydligen inte det var så intressant som jag – så bra fingertoppskänsla har jag. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Tycker du har en väldigt fin blogg! Men du verkar vara väldigt duktig på vardagslyx, pimpa din vardag och fixa fina middagar och fester! Mer sådant! 👍🏻✨💕

 2. Tess

  Gillar din blogg som den är! Framförallt att den är ärlig och naturlig, du bjussar mycket på både det bra och det som är tuffare. Jag gillar främst inläggen där du beskriver hur du hanterar "krav" från andra/samhället/dig själv och hur du anpassar det till din vardag för att den ska fungera för er.
  Sen tycker jag det har varit intressant att läsa om hur du hanterar din sjukdom. Jag tror alla vi som har en kronisk sjukdom som ibland gör att vi måste lägga oss ner när vi egentligen hade tänkt något helt annat för den dagen känner igen hur det kan vara. Gråten, tålamodet och smärtor eller utmattning. Men ibland är det bara så SKÖNT att känna att man inte är ensam.
  Tack för fantastisk blogg!

 3. Angelika

  Hej, läste din blogg främst för att du arbetade med bröllop, men efter ett tag började jag förstå att du har samma sjukdom som min arbetskollega. Det ökade min förståelse för hur hon mår under vissa perioder. Har dessutom tipsat om din blogg till henne 🙂 Sedan var det skönt att läsa om någon som har/hade problem att få barn. Att man inte är ensam om det. Därför läser jag din blogg 🙂 Ha en trevlig allhelgona.

 4. Sarah

  Hej! Jag började följa din blogg när du planerade "blondinbellas" bröllop och tyckte då att inläggen om brölloppsplanering var det intressanta. Sedan dess har jag fått en son som är två mån äldre än Charles och uppskattar klart även inläggen om föräldraskap och vardag. Så fortsätt som du gör men gärna med något längre djupare inlägg det om FIRO var prima:)!

 5. Nina

  Jag läser din blogg för att du, precis som jag, är nybliven mamma. Jag uppskattar din ärlighet i bloggen, att allt inte alltid är så lätt med barn. Du verkar leva ett väldigt lyckligt och kärleksfullt liv men du är också öppen med dina utmaningar. En bra balans av inlägg. Jag inspireras samtidigt som jag känner igen mig i mycket av utmaningarna i mammarollen.

  Ha en mysig helg! Kramar

 6. Tina

  Jättemysig blogg! Härligt med många uppdateringar och den ärliga tonen i inläggen. Keep it up!

  Jag började följa då jag var gravid samtidigt som dig och har nu en liten kille på 11 veckor :o) dvs kul med dina inlägg angående mammarollen.

  Ha en underbar helg!!!

 7. Iman

  Gillar dina inlägg om hur du tänker kring din mammaroll och om charles t ex skärmtid, amning, kroppssyn m.m. Känner att du är ärlig och man mår bra när man hälsat på här inne. Känns som en mysig mammagrupp☺ Min son föddes också i juni med kejsarsnitt så jag kan relatera kring den biten. Fortsätt gärna med dina teorier och tankar kring mammarollen, barnuppfostran m.m

 8. Iman

  Började följa din blogg då vi båda var gravida samtidigt. Tycker om hur du bloggar idag och gillar framförallt dina inlägg om hur du tänker kring ditt föräldraskap t ex skärmtid för bebisen. Många nya mammor är lite lost så det är kul att komma in hit och läsa om dina tankar. Mer sånt! Gillar att du är öppen och tydlig utan åekpinnar. Man mår bra när när man läst din blogg. En feelgod blogg! Fortsätt gärna med inlägg kring barn och hur du tacklar din nya mammaroll ☺

 9. Anonym

  Jag tycker din blogg är jättebra som den är. Blandat om allt möjligt och de inläggen om tex hemmamys gör bara bloggen mer personlig. Fortsätt i samma spår 😃

 10. Malin

  Jag gillar att läsa om vardagen – började läsa när du väntade C – har en dotter som är någon månad äldre. Gillar dina eftertänksamma inlägg men också de snabba uppdateringarna. Firo var intressant med dina egna funderingar, förklarar varför jag själv funderar så mycket nu på hur vi lägger upp vardagen i vår nya familj.

 11. Frida

  Jag tycker om din blogg. Dela för att du lägger upp ofta men att du verkar så ärlig.
  Jag har själv endometrios och är skönt att veta att vi kan kämpa tillsammans.
  Är även i förlovningsringar med killen och tycker det är kul när du skriver om bröllop och lyssnar på er pod. Lyssnar dock mest när ni pratar om bröllop! 😊
  Så fortsätt men lite mer bröllop och bröllopstips tycker jag 😊

 12. Anonym

  Hej!

  Jag har följt din blogg sen i våras och tycker det är jätte kul att läsa om er vardag. Längtar efter egna barn men det får vänta liite till. Är förlovad med min norrman och vi köpte nyligen ett hus här i Norge.

  Jag följer också en annan blogg, som Caroline skriver. Hon fick nyligen sitt första barn, en liten dotter. Men hennes historia är så förbannat trist och orättvis för hon fick cancer i samband med graviditeten och nu kämpar hon för sitt liv. Hennes mamma har startat en insamling för alternativ behandling på bloggen; http://wondergiirl.blogg.se Det vore så fint om du ville uppmärksamma detta. Jag känner inte Caroline men jag blir så otroligt berörd av hennes situation…

 13. À-M

  Jag läser bloggen eftersom min pojke och C är nästan lika gamla. Gillar att du berättar om livet och kring dom funderingar du har kring föräldraskap. Väntar på att barnafadern ska fria och då blir jag kanske intresserad av bröllopsbiten också, haha!

 14. Sofie

  Jag tycker att ditt förra inlägg var väldigt intressant då jag själv är väldigt intresserad av sånt, men jag läser din blogg nu först efter jobbet (och är det så långt skulle jag aldrig läsa det på jobbet, är ekonom mitt i bokslut) och kanske förklarar det att du inte fick så mycket respons. Vi är kanske många här som läser din blogg på morgon eller kväll, och då tar det nog några timmar innan responsen kommer. Upplever att du är väldigt aktiv, vilket jag uppskattar, men kanske ser du responsen senare då. Kanske kan du se när du har som mest aktivitet på bloggen och se när du bör publicera vissa inlägg? 🙂 Kul att du frågar vad vi gillar, jag gillar mixen på jobb, bröllop, hemma med C och sån här inspiration som firo och funderingar på livet. 🙂

 15. Johanna

  Jag tyckte förra inlägget var intressant och gillar din blandning av långa lite djupare inlägg och ibland korta "här ligger vi och myser" inlägg. Kul när du uppdaterar ofta!

 16. Tess

  Håller med flera här, kör på som nu, det är det sim gör den så bra. Tycker det är så härligt hur du blandar högt och lågt, djupt och ytligt. Älskar att du tar dig tid till att svara på kommentarer, även om det såklart blir svårare ju större bloggen blir. Mitt enda "tips" är väl att om du gör samarbeten, verkligen tänk igenom dem, så att de är DU, så att det känns ärligt. Samtidigt som man absolut ska kunna tjäna pengar på bloggen (hallå, fatta hur mkt tid och engagemang som läggs ner!) kan man lätt tappa läsare om det blir 1. För många sponsorinlägg och 2. Framförallt om de inte känns du. Sen också, men det tror jag du är rätt klar med, du är ju klok som en bok, skriv vad du vill skriva om och tänk ut kring hur personlig du vill vara, så att du inte går över en gräns du sen ångrar. Du har ingen skyldighet egentligen till oss läsare, det är DIN blogg :), men den är underbar att läsa och den första bloggen jag går in på under dagen. Heja dig för att du är så bra!

 17. Amanda

  Läste senaste inläggen nerifrån och upp och såg nu din inflikning och avsaknad på respons för firon. Tycker själv att så fort man verkligen ansträngt sig för ett inlägg så blir det noll respons. Nä, det är med att blogga är så kul men jag funderar på varför jag gör det.. för min egen skull eller för att få respons?

  Skulle gärna se lite mer bröllop, men också vad har du för framtidsdrömmar och planer, kort och långsiktigt?

 18. Anonym

  Tycker din blogg är perfekt som den är. Många inlägg om stort som smått. Dra inte ner frekvensen. Älskar dina långa tankeinlägg som kommer med jämna mellanrum också. Inläggen med reklam för vardagsfesten är tråkiga men förstår att du vill ha dem.

 19. Anonym

  Jag tycker också att ditt jobb som bröllopskoordinator är väldigt intressant och jag tror många hittade hit pga det så mer tips om bröllop och fest tycker jag!

 20. Matilda

  Älskar att läsa om småbarnslivet, se mer bilder från din vardag 🙂 Även kanske nått kul som "veckans bröllopstips" eller liknande skulle vara kul att läsa om 🙂 KRAM

 21. Suss

  Jag tycker om din blogg som den är. 🙂 intressant att läsa dina tankar om föräldraskap, du verkar snäll, positiv och icke-dömande och ärlig. Läser många bloggar och de jag tröttnat lite på är de som ska provocera och de som känns för sponsrade och opersonliga. Eller de som blir lite väl privata med detaljer från sexliv & toabesök. :-S Man behöver liksom inte vara särskilt privat för att ändå kunna vara personlig, om du förstår. Kram på dig!