Tjejkväll när man behöver det som mest – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Tjejkväll när man behöver det som mest

Jo, vinet funkade (och innan vi börjar analysera den avslappnande effekten kan jag berätta att min neurolog har vetat detta hela tiden och därför testat olika muskelavslappnande mediciner på mig bland annat men det funkade inte alls. Så himla konstigt men ja, vi har provat det mesta!) så vid åtta-tiden såg jag ut så här när jag hade pussat Charles god natt och begav mig ut i höstmörkret:

 
Väl framme så mötte jag upp Sheila och Isabella för middag:
 

Förrätt och efterrätt – det är en middag i min smak!
 
Det var så skönt att få snacka lite kids och sen bestämma oss för att inte snacka kids utan bröllop, hus och framtidsdrömmar. Det är så lätt att avboka sånt här när man är lite slut men det är ju då man behöver det som mest.
 
Skickade precis denna dagen-efter-bilden som tack för igår till tjejerna och de gillade frisyren, vad tycker ni?
 
 Ikväll flyger vi till Skåne för en helt hos mamma och pappa, sååå skönt! Ska bada i bubbelpoolen och kanske bada inomhus med Charles (han gillade ju badkar i Frankrike) och sen ska jag springa två gånger och vila upp mig rejält. Så himla skönt!
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Kul att middagen gav bra energi! Lät härligt 🙂 Jag tycker du passar bra i det kortare håret men jag gillar verkligen ditt fina hår du har nu så jag tycker ändå du ska behålla det. Du har ju så snyggt glansigt och tjockt hår som är supersnyggt både när du släpper ut det men också när du sätter upp det i en knut som du brukar ha. Men absolut är du superfin i kort också! Tack Johanna för din fantastiska blogg! Kikar in flera gånger om dagen. Du har så bra tankar. Och så vacker du är!! Alltså TACK för att du delar med dig så mycket till oss!