Johanna Kajson

Fredagsmorgonen

Solen strålar in och vi har myslekstund när jag dricker kaffe och förbereder mig inför morgondagens bröllop. Kan inte fatta att jag ska vara ifrån Charles 10 timmar imorgon, ahhhh. Han kommer ju ha det hur bra som helst men JAG då? Hur ska JAG klara mig?? Men det är bra träning och jag är glad att jag lyckades hålla mig till att signa 10h och inte 18 som jag brukar, phu. 
 
C visade sin pappa hur han gör när han rullar runt imorse och Rickard blev hur stolt som helst.
 
Idag ska jag dessutom iväg och klippa och färga håret – det är inte gjort sedan i april så det är verkligen på tiden!! Får lite hjälp av min mamma under tiden med C och på något sätt ska jag trycka in en liten försiktig löptur idag med… Det är väl det värsta – att vara tvungen att träna med nyfrissat och nyfönat hår?! Paja det direkt? Fy vad tråkigt, förr hade jag ALDRIG gjort det men nu prioriterar jag träning före utseende när jag lagt min höstprioritering så det nyfönade håret får svängas upp i en knorr och så får jag ge mig ut på en löptur i solen i eftermiddag helt enkelt.
 
Nu ska jag färdigställa det sista med körschemat och skriva ut allt inför imorgon!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Du kommer vara den mest piffade löparen i alla fall! Wow! Nu är det inte bara foten i stigbygeln, tror minsann du tagit dig en bit upp på hästen också, heja dig!