Johanna Kajson

Dagen efter vårt bröllop

 
Vill ni se lite blder från dagen efter vårt bröllop? Vi höll fransk fika i mammas och pappas trädgård under de vita rislamporna och det bjöds på eiffeltornkakor som Rickards mamma hade bakat, baguetter, croissanter, bröllopstårta och en massa annat gott såklart. Men mest populär var nog chokladfontänen som vi hade där man kunde doppa jordgubbar, mums!
 
Jag körde ju vitt i dagarna tre, jag älskar detta settet från HM i spets!
 
Sen öppnade vi presenter och umgicks med våra vänner och snackade om allt tokigt som hade hänt kvällen innan. På TVn rullade bilderna som hade tagits i photobooth kvällen innan och det dök upp den ena roliga bilden efter den andra som vi skrattade enormt mycket åt… Kan inte avslöja mer än så, haha.
 
 
Vi skickade iväg våra helliumballonger från bröllopet, delade ut presenter till de som hade hjälpt till och tackade dem och sedan kramades vi hejdå för att åka på bröllopsresa. Vi valde att boka bröllopssviten söndagsnatten också för att kunna åka tillbaka dit och njuta i lugn och ro – på bröllopsnatten kom vi ju dit rätt sent efter att ha festat så det var mysigt att åka tillbaka dit igen och hoppa i en morgonrock och ta ett bad…
 
Sista bilden är från vår bröllopsnatt vid 03 elelr nått när vi kom fram till Grand hotell, haha.
 
Sen bar det av mot Maldiverna på måndagsmorgonen, åhhh den resan!!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.