Johanna Kajson

PJ day

Alltså detta är ett JÄKLA SKÄMT! Jag har varit satt på fel levaxindos (medicin mot sköldkörtelfel) sedan förlossningen, alltså snart TRE JÄKAL MÅNADER!! Jag har frågat före, under och efter förlossningen hur jag skulle göra, vem som nu var ansvarig för att göra mina tester och följa upp och vilken dos jag skulle gå på efter gravidteten och de har sagt en alldeles för hög dos till mig fick jag reda på idag. Jag har haft det lite på känn den senaste månaden och bokade in ett läkarbesök och en telefontid med sjuksköterska idag och mycket riktigt så ska den sänkas. 
 
Dessutom har jag ont, ont, ont i magen idag så jag och Charles kör pyjamasdag och jag lever på smärtstillande. Allt i kalendern fick ställas in, trist.
 
 
 
Ahhh, måste blogga happy happy igen, vad sägs om att ni får se bilder från kräftskivan i eftermiddag? Har inte hittat några riktigt bra på dukningen men det går nog bra ändå, eller hur?
 
Nu – kaffe!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Usch vad störigt! Men tänk inte att allt måste vara så glatt i bloggen, så ser livet inte ut! Ärlighet varar längst, och hoppas magontet går över. Det suger och en stor kram till dig och Charles! 🙂

 2. Therése

  Jag hejar på dig/er Johanna. Fy fasiken så starka ni är, som ni kämpar. Jag hoppas innerligt att du ska få lugn och ro utan smärtor, så du bara kan njuta av att vara mamma, partner och Johanna. Stor kram och du ska i alla fall veta att jag uppskattar din blogg ngt otroligt.

 3. Sara

  Stor varm kram till dig Johanna!! Fy att du ska behöva kämpa så och inte kunna lita på att sjukvården gör rätt. Har själv samma problem för en familjemedlem som är sjuk. Helt rätt att ta en middag med charles❤️ Hoppas allt blir bättre snart och känn inte att du måste skriva positivt i bloggen, detta är din verklighet just nu och vi som läser vet att du är en positiv människa som sprider massa positiv energi 99% av tiden så det är helt ok att ha tuffa dagar.

  Styrkekramar!!

 4. Charlotte

  Hoppas ni får ordning på allt det där så du får må bättre snart! <3
  Hittade din blogg igår och jag gillar den! Sitter här med min 11 veckors bebis och läser. Hon är min ivf-bebis 🙂 Kram

 5. Isabell

  Hej!
  Jag är en tjej nere i Skåne som fick barn lite efter dig. Min lilla Elwin är född den 12 Juni.
  Jag har också levaxin. Krångligt det där. Under graviditeten fick jag höja dosen från 100 mg till 150 mg. Direkt efter förlossningen, två dagar efteråt, sa de till mig att gå tillbaka till mina 100 mg som jag hade innan jag blev gravid. Jag gick på det i tre veckor, sedan tog jag nya prover som då visade att jag skulle sänka ytterligare (märkligt). Nåväl, hoppas det löser sig för dig.. Det är inget roligt att vara felinställd.

  Kram