Han har hittat sina händer – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Han har hittat sina händer

Soliga söndag och jag och Charles vaknade själva för Rickard har åkt och spelat tidig morgongolf med Mike. Vi trodde inte att han skulle spela golf på hela sommaren när Charles hade kommit för jag trodde inte jag skulle tycka det kändes okej att ta ett extra lass till på helgen utöver veckorna men nu är det faktiskt jag som pushar ut honom att spela, så länge de gör det aptidigt så vi bara vaknar och är ensamma ett par timmar innan de kommer hem igen. Maken  blir glad, jag blir glad! Det gäller att tanka på varandra med energi hela tiden och inte begränsa varandra. 
 
Jag däremot laddas på med två egna powerwalks i veckan och att få träffa Mia och Millan och spela in podden i lugn och ro. Sen är vi ju galet sugna på att börja spela tennis men vet inte riktigt om den tiden finns, Rickard jobbar ju på resande fot ett par gånger i månaden också och då blir den sena kvällar eller kanske till och med egna nätter (nästa vecka är första natten vi ska vara själva, lite läskigt ändå!)
 
Hur som helst, det var inte det jag skulle berätta utan att Charles har hittat sina HÄNDER! Så himla roligt, det hände för en vecka sedan eller två och sedan dess så fångar hand dem och knäpper dem och tittar intensivt på dem ibland, för dem till ansiktet och försöker förstå. Jag hejar på som bara den, så himla gulligt! Ibland stirrar han stint på sina fötter när han sitter på min mage, också urkul att se.
 
 
Denna utvecklingen alltså, man blir så glad och stolt för varje liten sak han kommer på. Gulliga lila unge!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.